bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський дебатний турнір «Тріумф любомудрів» (Кривий Ріг)
01.03.2016

Всеукраїнський дебатний турнір «Тріумф любомудрів» відбудеться 12-13 березня 2016 року в Криворізькому національному університеті.

Дебати – міжнародна студентська інтелектуальна гра, що протягом кількох десятиліть об’єднує студентів з усього світу. Щороку в різних державах проводяться сотні міжнародних турнірів, Чемпіонат світу та Чемпіонат Європи. В Україні організацією й розвитком дебатів займається Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Федерація дебатів України», яка налічує близько 20 регіональних осередків.

Тріумф любомудрів, Кривий ріг

Криворізьке відділення ВМГО «Федерація дебатів України» запрошує до участі в турнірі активну та творчу молодь міста. Це наш шанс зробити дійсно дуже класну справу разом. Справу, якою захоплюються у понад 70 країнах світу, справу, яка робить честь навіть студентам Оксфорду, Кембриджу та Гарварду. Це шанс стати гарним оратором, навчитися критично мислити, швидко обирати аргументи, щоб відстояти власну позицію та довести свою рацію будь-кому.

Реєстрація глядачів з 10 лютого по 4 березня 2016 за посиланням: http://goo.gl/forms/kCfAUpmxw1. 

Змагання відбуватимуться за Британським парламентським форматом дебатів. Команди зі сторін уряду й опозиції будуть почергово відстоювати свою думку перед досвідченими суддями-переможцями всеукраїнських та міжнародних змагань. В кожному з відбіркових раундів турніру учасникам буде надана тема для обговорення. Найкращі зможуть позмагатися за звання переможця у фіналі.

Більш детальна інформація на наших сторінках:

https://www.facebook.com/Всеукраїнський-дебатний-турнір-Тріумф-Любомудрів-570238913152970

Контакти

  • Криворізьке відділення ВМГО «Федерація дебатів України»
  • https://vk.com/kr_debate

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.