bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація проекту FOUND IN KYIV: лекторій про видатних людей культури
11.02.2016

У п’ятницю, 12 лютого, о 11:00, в Українському кризовому медіа-центрі (Український дім на Європейській площі) культурно-просвітницький проект «Їздець» презентує лекторій про видатних киян і людей культури.

Found in Kyiv – просвітницький проект, що має на меті популяризацію людей культури, що створювали культурне обличчя Києва наприкінці 19 – на початку 20 століття. Герої лекторію  – письменники Ґео Шкурупій і Михайло Булгаков, художники Олександра Екстер та Олександр Мурашко, авіаконструктори Ігор Сікорський та Костянтин Калінін, архітектор Владислав Городецький і композитор Микола Леонтович, бізнесмени й меценати Симиренко, Гінцбург, Бродські, Терещенки та інші. Лекторій Found in Kyiv залучає до співпраці провідних істориків, києвознавців, культурологів і критиків, які популяризують власні дослідження і пропонують цікаву інформацію широкому колу слухачів. Під час брифінгу організатори представлять програму лекторію та обговорять із лекторами проекту, як зробити наукову інформацію цікавою й популяризувати мистецькі дослідження в Україні.

Спікери прес-брифінгу, 1лютого, 11:00:

Галина Танай – поетка, журналістка, менеджерка культурних проектів, кординаторка проектів «Їздець» та «Метро до Кибинець».

Ольга Гончар – культуролог, менеджерка культурних проектів, кординаторка проекту «Їздець», асистентка Мистецького напрямку УКМЦ.

Ярина Цимбал — літературознавець, кандидат філологічних наук, науковий працівник Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України.

Добріян Дар’я - аспірантка історичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка, дослідниця творчості Олександра Мурашка.

Проект «Їздець» (www.facebook.com/yizdetz/) – це культурно-просвітницький проект, місією якого є популяризація культурного дозвілля, мотивація до подорожей і досліджень культури та налагодження комунікації між регіонами країни.

Контакти

  • Проект «Їздець»
  • Ольга Гончар
  • [email protected]
  • www.facebook.com/yizdetz/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.