bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

3-й Всеукраїнський Форум переселенців з Криму і сходу України
04.02.2016

Громадська організація «Кримська Діаспора» від імені Оргкомітету запрошує Вас взяти участь в роботі 3-го Всеукраїнського Форуму внутрішньо переміщених осіб з Криму і сходу України, який пройде 15 та 16 лютого 2016 року в Києві.

1-й день Форуму «РОБОТА переселенцям» присвячений питанням працевлаштування ВПЛ, ведення бізнесу та підтримки підприємницьких ініціатив, а також додаткової освіти для переселенців. 2-й день Форуму «ЖИТЛО переселенцям» присвячений вирішенню проблем з житлом (тимчасовим і постійним) і виділенням земельних ділянок для переселенців під будівництво.

У роботі Форуму переселенців запрошуємо взяти участь представників влади, бізнесу, громадських та міжнародних організацій, які займаються питаннями ВПЛ, а також засоби масової інформації та інші зацікавлені сторони. За участю професійної команди фасилітаторів і модераторів ми з вами виробимо стратегію і план спільних дій, спрямованих на підвищення якості життя переселенців. Всі пропозиції учасників заходу, напередодні Парламентських слухань з питань переселенців 17 лютого, увійдуть до підсумкової Резолюцію Форуму. Кількість місць обмежена, тому просимо зареєструватися на Форум не пізніше 5 лютого по формам по посиланнях нижче.

Щоб зареєструватися на 1-й день Форуму «РОБОТА переселенцям», перейдіть за посиланням.

Щоб зареєструватися на 2-й день Форуму «ЖИТЛО переселенцям», перейдіть за посиланням. 1-й день Форуму, присвячений питанням працевлаштування та підприємництва, пройде за сприяння Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив. Звертаємо Вашу увагу, що 2-й день Форуму проводиться без додаткової фінансової підтримки, тому просимо з розумінням поставитися до благодійного внеску.

Організатори не покривають витрати на проживання та проїзд учасників, тому рекомендуємо Вам заздалегідь подбати про свій комфорт. Не пропустіть ключову подію, яка визначить напрямр наших спільних дій на найближчий 2016 рік!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.