bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Триденний Студентський антикорупційний форум у Кіровограді
02.02.2016

Студентський антикорупційний форум відбудеться в Кіровограді 26-28 лютого. Форум організований ініціативною групою студентів, за підтримки Кіровоградської міської ради та Міністерства освіти і науки України.

У заході візьмуть участь понад 100 студентських активістів, які обговорять поточну ситуацію з корупцією у вищих навчальних закладах, ознайомляться з успішними антикорупційними кампаніями та напрацюють механізми боротьби з корупцією в майбутньому. У якості експертів на Форум будуть запрошені як представники державних установ по боротьбі з корупцією (НАБУ, антикорупційна прокуратура, комітет ВРУ з питань запобігання і протидії корупції тощо), так і представники неурядових організацій, що займаються діяльністю, спрамованою на боротьбу з корупцією, студентські правозахисники та інші.

Реєстрація триватиме до 19 лютого включно. До участі запрошуються керівники органів студентського самоврядування, студентські активісти та представники неурядових організацій. Також на Форум запрошуються представники ЗМІ.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі, про результати відбору апліканти будуть повідомлені до 21 лютого на електрону пошту, вказану при реєстрації. Відібраним учасникам також буде надіслано детальну програму заходу та іменне запрошення на ім’я керівника вищого навчального закладу (в разі необхідності).

Приймаюча сторона забезпечує учасників Форуму безкоштовним поселенням в гуртожиток, обідами та роздатковими матеріалами. Інші витрати, в т.ч. проїзд, забезпечуються відряджаючою стороною або учасниками самостійно.

Контакти

  • Студентський антикорупційний форум
  • Микита Андрєєв - 0635230748
  • Ярослав Ланецький - 0978651155
  • 0953996699

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.