bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські слухання щодо законопроекту “Про протидію торгівлі людьми”
29.06.2009

30 червня 2009 року Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Координатором проектів ОБСЄ в Україні проводять громадські слухання щодо законопроекту «Про протидію торгівлі людьми».

Учасники слухань – представники центральних органів виконавчої влади, Верховної Ради України та громадських організацій – обговорюватимуть законопроект, спрямований на забезпечення комплексного підходу до протидії торгівлі людьми в Україні. Спираючись на міжнародні стандарти і кращі практики регіону ОБСЄ, законопроект пропонує систему механізмів із запобігання торгівлі людьми, боротьби з цим та пов’язаними злочинами, а також допомоги постраждалим.

Серед нововведень, запропонованих законопроектом, - створення механізму Урядового уповноваженого для посилення міжвідомчої координації зусиль та виділення адекватних ресурсів для протидії торгівлі людьми, а також незалежного механізму моніторингу; введення відповідальності за свідоме використання результатів експлуатації постраждалих від торгівлі людьми і відповідальності юридичних осіб; розбудова сталої державної системи допомоги українцям, іноземцям та особам без громадянства, які стали жертвами торгівлі людьми.

Захід відбудеться о 10:30 за адресою: вул. Госпітальна, 4, Зал «Венеція» готелю «Русь» (ст. м. "Палац спорту").

Довідки за телефоном: 492-03-82, (Оксана).

Вхід журналістів - за службовими посвідченнями або картками НСЖУ.

Контакти

  • Оксана
  • Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту
  • 492-03-82
  • http://www.kmu.gov.ua/sport/cont...
  • вул. Госпітальна 4 Зал «Венеція» готелю «Русь» (ст. м. “Палац спорту”)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.