bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві відбудеться благодійний захід АРТлапки
26.01.2016

5 лютого 2016 року у Києві відбудеться благодійний захід «АРТлапки». Місце проведення: арт-галерея Небо, початок о 19:00.

Організатори події, БФ «Happy Paw», розповідають, що захід покликаний зруйнувати хибний стереотип, що благодійність – це лише допомога грошима чи фізичною силою. «Допомога – зовсім не має бути рутиною чи чимось обтяжливим. Просто замисліться на секунду, чим Ви можете і хочете поділитися і у вас все вийде. Інколи це можуть бути зовсім дивовижні і неочікувані речі, приміром, музика, яка допомагає песикам чи ж художня майстерність, яка рятує котиків», - ділиться думками піар-менеджер БФ «Happy Paw» Адріана Борщовецька.

Для гостей виступить з концертом гурт «Шпилясті кобзарі», відомі віртуози-бандуристи, що славляться своїми аранжуваннями світових хітів в українському стилі та гуманним ставленням до тварин.

У другій частині свята БФ «Happy Paw» організовує аукціон «Хатка для кошенятка». Лотами виступають картонні будиночки для котиків від компанії «Котофабрика». Протягом кількох місяців 11 українських художників розмальовували будиночки в різних стилях. У результаті – унікальні візерунки петриківського розпису, сучасні абстракції та цікаві графічні елементи. Усі виручені кошти від аукціону підуть на допомогу котикам-безхатькам у притулках.

На завершення організатори разом з кондитерською «Железо» обіцяють дивовижний солодкий сюрприз.

Ще більше цікавої інформації можна побачити  тут:

https://vk.com/event112192589 або https://vk.com/event112192589. 

Долучитися до свята організатори запрошують і представників засобів масової інформації. Контакти нижче.

Контакти

  • БФ «Happy Paw»
  • Адріана Борщовецька
  • +380 67 537 5546
  • +380 63 424 9695
  • http://on.fb.me/1nMB5QD

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.