bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УІСГРА запрошує взяти участь у підготовці збірки наукових статей на тему конфлікту на сході України
23.12.2015

Український інститут стратегій глобального розвитку і адаптації запрошує українських та зарубіжних вчених взяти участь у підготовці збірки наукових праць «Східноукраїнський конфлікт в контексті глобальних трансформацій» (випуск 2).

УІСГРА видав першу збірку на початку 2015 року. Міжнародний колектив авторів шукав відповіді на запитання про причини і сутність подій на Сході України.

Видання було позитивно сприйняте суспільством та науковою спільнотою. Показники затребуваності книги засвідчили актуальність та злободенність озвучених проблем. Але оскільки ці питання й надалі залишаються більш ніж актуальними, а конфлікт на Сході України, попри перемир’я, поки що не має реальних перспектив завершення, переходячи у стадію «замороженого», вважаємо за доцільне продовжити проект і оголосити набір матеріалів для нової збірки під робочою назвою «Східноукраїнський конфлікт в контексті глобальних трансформацій» (Випуск 2).

Пропонуємо у ньому розглянути такі теми:

1. Припинення, призупинення, примирення? Перспективи розвитку подій на Донбасі.
2. Після 500 днів війни. Наслідки та загрози.
3. Гуманітарний та екзистенційний виміри східноукраїнського конфлікту.

Статті приймаються до 9 лютого 2016 року.

Докладну інформацію про вимоги до матеріалів можна отримати, надіславши заявку на електронну адресу УІСГРА [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.