bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві відбудеться вікенд найкращої соціальної реклами
17.12.2015

Соціальна реклама завжди розкривала найпотаємніші теми, примушувала глядача співчувати і замислюватися над своїм життям. У «Вікенду соціальної реклами» будуть представлені ролики, присвячені актуальним сьогодні питанням: боротьбі з палінням і зловживанню алкоголю, екології і охороні довкілля, безпеці на дорогах, толерантності, пропаганді здорового способу життя, СНІДу, насильству в сім’ї і сімейним цінностям, прояву людяності та іншим.

Кожен сеанс Вікенду відкриватимуть українські рекламні експерти, які поділяться досвідом створення ефективних соціальних кампаній. Спікер першого дня, 25 грудня, Світлана Лобанова, креативний директор Smartica/Skillers розповість про соціальний проект для UNICEF Україна, з яким команда агенції отримала срібло, бронзу і шорт-лист EffieAwardsUkraine2015, а також про світовий тренд digital-проектів. Спікери інших днів будуть оголошені пізніше.

Також упродовж Вікенду у фойє кінотеатру «Кінопанорама» буде представлена краща друкована соціальна реклама зі всього світу.

Дата: 25-27 грудня

Початок сеансу: 20:00

Місце: кінотеатр Кінопанорама

Вартість: 50 грн - передпродаж, 60 грн - у день проведення.

Кількість місць обмежена. 

Детальніше читайте за посиланням

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.