bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

995 випускників Кіровоградських шкіл отримають «останній підручник»
22.06.2009

У вівторок 24 червня о 10:00 в прес-клубі, вул. Островського, б.2 відбудеться захід з оприлюднення та презентації видання - «Посібник для абітурієнтів та їх батьків».

Автори посібника – експерти Творчого об’єднання «ТОРО», на 34 сторінках змогли розмістити вичерпні відповіді на питання, які найчастіше виникають у абітурієнтів під час вступу. Під час заходу будуть оприлюднені загальноосвітні школи в яких разом із атестатом про повну загальну освіту випускники отримають останній підручник - «Посібник для абітурієнтів та їх батьків».

Видання посібника можна вважати першим результатом моніторингового проекту «Вступ 2009 очима громадськості», який реалізує Творче об’єднання «ТОРО». Маючи досвід громадського спостереження за роботою приймальних комісій в минулому році, фахівці організації звернули увагу на проблемні моменти, які супроводжують абітурієнтів при вступі.

З метою полегшення підготовчого періоду щодо збору та подачі документів до приймальної комісії ВНЗ експерти організації розробили «Посібник для абітурієнтів та їх батьків». На сторінках посібника абітурієнти та батьки знайдуть інформацію про особливості вступної кампанії 2009 року. В ньому мітяться відповіді на питання, які найчастіше виникають у абітурієнтів під час вступу до вищого навчального закладу. Такий останній підручник отримають випускники загальноосвітніх шкіл міста.

Додатково: Протягом квітня – серпня 2009 року громадські спостерігачі Творчого об’єднання «ТОРО» піддадуть громадському моніторингу роботу приймальних та апеляційних комісій, надаючи громадськості об’єктивну і неупереджену інформацію щодо перебігу вступної кампанії.

До участі в заході запрошені:

  • Костенко Лариса Давидівна – начальник управління освіти і науки Кіровоградської міської ради;
  • Алла Волошина – координатор національного проекту «Вступ 2009 очима громадськості»;
  • Бочаров-Туз Володимир – координатор проекту «Вступ 2009 очима громадськості» в м. Кіровоград.

Контакти

  • Бочаров-Туз Володимир
  • ТО ”ТОРО”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.