bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Допомагай граючи: «Фундація розвитку громад» проводитиме серію благодійних інтелектуальних ігор
14.12.2015

18 грудня «Фундація розвитку громад» проводитиме першу благодійну високоінтелектуальну гру «Що? Де? Коли?». 

До участі запрошуються усі бажаючі, а також команди фірм, компаній, бюджетних і громадських організацій, приватних підприємців та державних установ.

Які умови участі?

Кожен учасник чи команда має зареєструватися на сторінці події та в групі ФБ Фундації розвитку громад й оплатити благодійний внесок з коментарем «на Лікування Тетяни Антонець» http://bit.ly/1Nn5v44. Розмір благодійного внеску не має значення!

Організація турніру

За результатами отриманих заявок буде сформовано команди. Відповідно до кількості заявлених команд-учасників та сформованих команд, буде розроблено графік ігор в сезоні 2015-2016 років.

Турнір відбуватиметься за кубковою системою, команди по результатах жеребкування буде внесено в турнірну сітку. Команда, яка програла гру, припиняє свою подальшу участь. Переможець визначається у фінальній грі двох найкращих команд.

Всі благодійні ігри проходитимуть на території вільного простору «Третє місце», який є соціальним проектом «Фундації розвитку громад». Для всіх команд та учасників передбачені цінні призи від організаторів.

Проте основною метою цього благодійного проекту, за словами Голови «Фундації Розвитку Громад» Михальчука Романа, є той факт, що приймаючи участь у грі можна допомогти врятувати життя маленької дівчинки Тетянки Антонець.

Гра як альтернатива

Захід може бути альтернативою так званим «передноворічним корпоративам». Вона дозволить колективам компаній провести цікаво та змістовно час, долучитися до благодійності, а також виграти цінні призи та подарунки.

Контакти

Коментарі

Ігор Алексєєв   3036 днів тому   #  

Не так просто зрозуміти, у якому місті. Нині на ГУРТі ця проблема часта...

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   3036 днів тому   #  

Фундація розвитку громад діє в Луцьку. Місто вказане у ключових словах. Але дякую, що звернули нашу увагу на цю прогалину.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.