bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум з протидії торгівлі людьми відбудеться в Запоріжжі
11.12.2015

18-19 грудня 2015 р. в м. Запоріжжя відбудеться Всеукраїнський форум «Запобігання торгівлі людьми та експлуатації праці вимушених переселенців – перші підсумки та нові виклики».  

Цей захід стане завершальною подією проекту «Запобігання торгівлі людьми та експлуатації праці вимушених переселенців», за підтримки Генерального консульства Федеративної республіки Німеччина у м. Донецьк з місцерозташуванням у Дніпропетровську, який протягом року реалізовувала «Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій».

 Форум відкриє круглий стіл, на якому регіональні представники цільових департаментів та управлінь, зацікавлена громадськість та медіа-активісти підведуть підсумки не тільки проектної діяльності, а й стану протидії торгівлі людьми за цей важкий рік.

В програмі також вручення сертифікатів групі фасилітаторів інтерактивної інформаційно-освітньої виставки «Знайди свій безпечний маршрут», які були підготовлені у 2015 році.

Завершить Форум нагородження переможців конкурсу медіа-проектів з протидії торгівлі людьми.

Для участі у форумі необхідно пройти попередню реєстрацію за формою: http://goo.gl/forms/tjjj1eguuO до 15 грудня 2015 року. Результати відбору буде повідомлено 16 грудня 2015 року на електрону адресу кандидата.

Організація забезпечує учасників харчуванням, проживанням та  компенсує проїзд учасників при наявності оригіналів квитків.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.