bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дні кар’єри для переселенців на Дніпропетровщині
07.12.2015

Дні кар’єри для переселенців – це спільна ініціатива центру міжнародного грантрайтінга при ОДА, ГО «Центр зайнятості вільних людей» та Обласного центру зайнятості, яка проходить  в рамках діяльності Проекту ПРООН «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» за фінансової підтримки Уряду Японії.

Дні кар’єри відбудуться:

8 грудня  - Павлоград, Центр позашкільної роботи та виховання дітей, вул. Войнової,22

11 грудня – Нікополь, КСК Нікопольського заводу феросплавів, пр-т Трубників, 18-а

12 грудня – Дніпродзержинськ, Вище професійне училище, пр-т Пеліна, 10

16 грудня – Кривий Ріг, Бізнес-Центр New Tone, вул. Орджонікідзе, 67

Початок заходів об 11 годині.

Отримати додаткову інформацію можна за телефоном: (056) 742-70-73 та в соціальних мережах за посиланням https://www.facebook.com/events/1546196998954295/

Переселенці зустрінуться із потенційними роботодавцями, дізнаються про умови праці на конкретному підприємстві або компанії, заповнять анкету кандидата.

Під час Днів кар’єри також буде можливість обговорити альтернативну зайнятість та інноваційні методи працевлаштування, відвідати майстер-класи із складання резюме та проходження співбесіди. Фахівці Центру грантрайтінга розкажуть про проекти з розвитку підприємницької діяльності та про секрети написання заявок на отримання грантів від міжнародних організацій.

Кожен учасник Днів кар’єри також матиме змогу отримати кваліфіковану консультацію з юридичних питань та поради професійного психолога, які нададуть спеціалісти громадських організацій, що реалізують за підтримки ПРООН та Уряду Японії проекти з допомоги переселенцям.

Наразі на Дніпропетровщині мешкає майже 76,7 тис. переселенців. Близько 21 тисячі оселилося в Кривому Розі, Нікополі, Павлограді та Дніпродзержинську.

Дні кар’єри проходитимуть у рамках Проекту ПРООН «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» за фінансової підтримки Уряду Японії.

Контакти

  • ГО «Центр зайнятості вільних людей»
  • (056) 742-70-73
  • https://www.facebook.com/events/1546196998954295/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.