bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Короткий метр, свято новорічної іграшки, Світло, Docudays UA, археологія та велоквест
04.12.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Вінниці. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних! 

Київ

5 грудня 2015 року – Фестиваль «100 фільмів за 100 хвилин». На фестивалі Ви отримаєте незабутні враження від історій, які, на перший погляд, неможливо помістити в одну хвилину. Та недаремно кажуть, що стислість – сестра таланту.

Читати більше…

5 грудня 2015 року – Свято Новорічної Іграшки. Уже вп’яте ви та ваші родини можуть завітати до свята багатющого новорічного розмаїття: старовинні та сучасні авторські ялинкові прикраси, живопис, традиційна різдвяна атрибутика від 30 талановитих, закоханих у свою справу митців.

Читати більше…

5 грудня 2015 року – День дитячої літератури у книгарні Майн Рід у межах книжкового Фестивалю «5 кращих днів цього грудня». Завітайте всією родиною, щоб почути презентації книг «Сніжно-теплі казки бабусі Морозки» та «Найкращий подарунок у світі».

Читати більше…  

5 грудня 2015 року – низка захоплюючих подій у стінах Національного музею історії України. О 12.00 відбудеться концерт-лекторій «Арфа», присвячений пам’яті видатних композиторів арфістів. О 18.30 - екскурсія на тему: «Про що мовчить археологія?», під час якої при світлі каганців відвідувачі зможуть почути розповідь на теми культу родючості, еротики в давньому мистецтві і повсякденному житті наших пращурів.

Читати більше…

5 грудня 2015 року – уже традиційно на Міжнародному дог-шоу Ви зможете взяти участь у благодійному заході «Друг у біді не покине!», в рамках якого буде проведено урок з каністерапії для діток з інвалідністю.

Читати більше…

5 грудня 2015 року – відкриття Музею громадського транспорту на території колишнього автобусного парку. У новому музеї вже розміщено автобуси, тролейбуси, трамваї і ретро-автомобілі, які в різні роки працювали на дорогах Києва. Проте пошук і реставрація нових унікальних експонатів триває. Можливо, Вам вдасться віднайти там старенький автобус, який свого часу не раз відвозив зранку до школи.

Читати більше…

5-6 грудня 2015 року – п’ятий Kiev Food&Wine Festival. Як і раніше, Вас пригощатимуть не лише смачними стравами та добрим вином, а й приправлять усе досвідом відомих українських виноробів та визнаних сомельє.

Читати більше…

6 грудня 2015 року – відкриття ІІ Кінофестивалю «Світло» у великій залі кінотеатру «Кінопанорама». Режисери і студії всіх куточків України, Іспанії, Швейцарії, Білорусі та інших країн подарують насолоду від перегляду світлих та мотивуючих стрічок про кохання, стосунки батьків та дітей, про красу в усіх її проявах, дитячі та дорослі мрії.

Читати більше… 

Вінниця

5-6 грудня 2015 року – покази фільмів у межах Мандрівного фестивалю Docudays UA – єдиний в Україні міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Головна тема цьогорічного фестивалю – «Пропаганда». Пропаганди неможливо уникнути, її не можна знищити. Тому важливо правильно на неї реагувати, вміти її аналізувати, знати, як їй протистояти та як використовувати її заради просування базових цінностей демократії: прав людини, свободи та справедливості.

Читати більше…

5 грудня 2015 року – освітня конференція IT DAY # START. Усі, кому цікава кар’єра в ІТ, зійдуться в одній точці і повідають свої рецепти успіху. Конференція надасть відповіді на питання: як потрапити в ІТ, які знання необхідно мати, де їх отримати, як написати свій перший код та багато іншого.

Читати більше…

5 грудня 2015 року –  велоквест PRIME_TIME_Вінниця, організований одеськими велолюбителями. Настав час довести всьому світові і собі, що зима не привід ховати улюблений велик у комірчину, а лише причина вдягнутися тепліше. Зібрані під час квесту кошти будуть передані волонтерам фонду «Вінницьких кулінарних бджілок» – волонтерів, які готують страви, у тому числі і  сухі борщі, для бійців АТО.

Читати більше…

5 грудня 2015 року –  музично-пісенна програма «Від Окуджави до БГ» до «Вітальні щасливого часу» дуету «Подільські Мандри». Крім музики, дует наділить кав’ярню «Пан Заваркінъ та синъ» духом стародавньої Вінниччини у фотографіях та короткометражних фільмах на тему «Панські садиби Вінницької області».

Читати більше…

5-7 грудня 2015 року – виставка фіналістів конкурсу документальної та жанрової фотографії в м. Вінниця «За кадром» у Вінницькій міській раді. 20 світлин, головної ідеєю яких є відображення міста Вінниця, його загадковості та неповторності через мистецтво фотографії.

 

Читати більше… 

Підготувала Ольга Кавецька

Ілюстрація: http://www.alexa-photo.com.ua/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.