bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекція на тему «Участь та представництво: уряди та національні меншини»
20.11.2015

7 грудня політолог та фахівець у сфері прав національних меншин др. Балаш Візі прочитає лекцію на тему «Участь та представництво: уряди та національні меншини». У своїй лекції др. Візі розкриє питання щодо прав меншин на участь у громадському житті з точки зору міжнародного законодавства про права людини. Висвітливши два підходи до представництва меншин - через участь у політичному процесі та через державні інститути, які захищають інтереси меншин - др. Візі обговорить проблеми легітимності та ефективності різних представницьких структур. Досвід Угорщини, Італії та Косово буде розглянуто у якості прикладу. Лекція пройде в рамках семінару Програми Східного Партнерства (ПСП) «Консультативні та дорадчі структури - моделі та їх ефективність» у Львові.

ПСП - проект Європейського центру з питань меншин (м. Фленсбург, Німеччина), присвячений національним меншинам та етно-політичним питанням в Україні, Молдові та Білорусі. Проект фінансується Міністерством Закордонних Справ Данії.

Семінар у Львові організовується у співпраці з Українським Католицьким університетом та пройде в конференц-залі університету за адресою: вул. Козельницька, б. 2а. Реєстрація учасників з 9:30 до 10:00, початок лекції о 10:00.

Реєстрація на лекцію обов'язкова за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.