bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Знайомимось з правами людини через квестову гру
16.06.2009

Права людини категорія загальна і доступна – кожному відоме це поширене в інформаційному просторі поняття. Проте здебільшого інформація про таку суспільну категорію є досить поверховим.

Детально тема Прав Людини відкриється в Івано-Франківську у вигляді своєрідної інтерактивної гри. В місті відбудуться Квестові змагання під назвою «Процедура 1503: QUESTзмагання імені Го Гоніта». Після завершення квесту виконані завдання стануть учасниками конкурсу фото та відео робіт на тему Прав Людини.

Команди, які проявлять ініціативу і бажання взяти участь у конкурсі, шляхом жеребкування отримають конкретні завдання в широкій темі Права людини (наприклад «Права дитини» чи «Свобода пересування»). В межах окремого завдання команда повинна створити відео або фото матеріал, який розкриватиме тему максимально цікаво та креативно.

Участь у конкурсі безкоштовна, долучитись може кожен бажаючий, команди формуються від 1 до 4 осіб. На розробку і створення фото та відео матеріалів на задану тему дається один тиждень. Протягом цього тижня команди можуть обрати концепцію, спосіб виконання, здійснити постановку і опрацювання робіт.

Переможці отримають призи.

Конкурс стартуватиме 25 червня о 19 годині в арт-клубі «Химера».

Подача завершених завдань – 2 липня.

Презентація робіт відбудеться 5 липня о 19 годині. Про деталі конкурсу можна дізнатися на web сторінці змагання.

Організатори конкурсу – Фонд відродження та розвитку «Наш Станиславі» за підтримки Представництва Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні.

Контакти

  • Роман Малиновський
  • (098) 967-03-18

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.