bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Другий фестиваль «Діти за майбутнє України» об’єднає на одній сцені українських зірок та дітей
06.11.2015

18 грудня о 15:00 в Українському Домі відбудеться гала-концерт щорічного фестивалю «Діти за майбутнє України». Понад 100 маленьких зірочок, талановитих дітей із різних регіонів України, вдруге вийдуть на велику сцену, щоб об’єднати національні інтереси та вшанувати українські традиції. Організаторами заходу є Всеукраїнський журнал «Ukrainian People» за підтримки Президента Міжнародної Дипломатичної Ради в Україні Вікторії Лісничої. Захід проходить під егідою Міністерства соціальної політики України та Міністерства культури України.

Цьогоріч організатори недарма вирішили провести концерт саме в грудні, напередодні Дня Святого Миколая, аби подарувати дітям святковий настрій та передноворічні подарунки, залишивши в їх серцях частинку чарівної казочки, в яку вони поринуть на концерті. У щорічному гала-концерті візьмуть участь діти-переселенці із зони АТО, що мешкають в Київській області, діти із регіонів західної України, що є вихованцями модельних, театральних, хореографічних та вокальних шкіл.

Проект підтримали багато відомих митців та зірок української естради. Разом з дітьми на сцену вийдуть: народна артистка України, оперна співачка, посол миру Наталія Шелепницька, народна артистка України Наталія Бучинська, скрипаль-віртуоз та «золота скрипка України» Василь Попадюк, співачка Наталія Валевська, співачка Міла Нітіч, заслужена артистка України Ярослава Руденко, співак Володимир Дорош, заслужений артист України Олексій Аккерман, заслужена артистка Наталія Морозова, дует «Анна-Марія», співак та фіналіст проекту «Х-фактор» Сергій Гладир, співак Шмагі Тагіашвілі, фіналіст проекту «Х-фактор» Євген Літвінкович, співак Данило Рувинський, співачка Христина Охітва, співачка Юлія Руднєва, співачка Аліса Савинська, скрипалька Майя Онищук, співачка Юлія Думанська, співак Сергій Сисуєв, музичний ансамбль «Горлиця-АРТ».

Ведучими вечора стануть незрівнянний Роман Міхно та чарівна Анна Олицька.

Головний редактор журналу «Ukrainian People», організатор та автор ідеї проекту «Діти за майбутнє України» Тетяна Петракова висловлює щиру подяку всім артистам, партнерам заходу та Президенту Міжнародної Дипломатичної Ради в Україні Вікторії Лісничій за надану підтримку. Також Тетяна відзначає: «Діти – це наше майбутнє, від них залежить, якою буде держава через декілька років. Саме тому дуже важливо сьогодні акцентувати увагу на патріотичному вихованні дітей, долученні їх до культурних цінностей та традицій народу. Зараз для нашої країни, на жаль, настали непрості часи. Попри все це, українці неодноразово доводили, що є єдиною нацією, яка надихає та підтримує один одного. У дітей повинно бути дитинство. Яким воно буде, залежить він нас з вами. Фестиваль створений, щоб повернути багатьом дітям віру та надію у світле майбутнє України. Кожен може бути чарівником, тож,  давайте дарувати казку разом!»

Вікторія Ліснича, Президент Міжнародної Дипломатичної Ради в Україні, зазначає: «У кожного з нас залишилися світлі спогади, родом з дитинства. Події на Сході України внесли свої корективи у життя багатьох дітей, змусивши їх передчасно подорослішати та назавжди залишити в пам’яті пережите. Позбутися цієї сторінки нам, на превеликий жаль, не під силу. Наше сьогоднішнє завдання – повернути дітям дитинство, наповнити їхні життя щасливими подіями та яскравими кольорами. А фестиваль «Діти за майбутнє України», який вже став традиційним, один із способів це зробити. Я вважаю, що всі діти повинні бути щасливими. Наш обов’язок, як дорослих, – наповнити дитинство радістю, щирими усмішками та безмежною любов’ю. Якщо нам це вдасться, тоді ми зможемо побудувати міцну державу і це сьогоднішній обов’язок кожного з нас».

Глядачами гала-концерту «Діти за майбутнє України» стануть 300 дітей-переселенців, привезених із місць компактного проживання. Ці дітлахи знову віднайдуть надію у світле майбутнє та повірять, що у житті кожного з нас є добрі чарівники та феї, які і подарунки презентують, і допоможуть відкрити дверцята у казковий світ. Кожна дитина отримає подарунок від ТМ «Гармонія» та ТРЦ «Термінал». 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.