bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття Інформаційного центру ЄС та інші акції від Представництва ЄС в Ужгороді
26.10.2015

28 жовтня 2015 року делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідає Ужгород. О 12:30 на базі Ужгородського національного університету відбудеться офіційне відкриття 22го Інформаційного центру ЄС, а також низка інформаційних заходів: прес-конференція, майстер-клас з анімації відео про європейські стандарти життя, лекція-дискусія для студентів про нинішній етап відносин між ЄС та Україною, а також велозаїзд на чолі з Послом ЄС Яном Томбінські.

Усі охочі запрошуються:

Коли? 28 жовтня 2015 року, середа

Де?    Ужгородський національний університет (Корпус на вул.Заньковецькій 89-А, бібліотека, 2-ий поверх)

Що?   Прес-конференція з нагоди відкриття Інформаційного центру ЄС та велозаїзд учасників події

Час:    12.30 – 13.30

Представництво ЄС запрошує всіх охочих взяти участь у відкритті Інформаційного центру та прес-конференції з цієї нагоди. Мета діяльності майбутнього Центру - поширення інформації про Європейський Союз та його політику, полегшення доступу до матеріалів та публікацій ЄС, сприяння участі студентів у дебатах з європейських питань. Відкриття Центру відбудеться за участі Посла ЄС, Голови Представництва ЄС в Україні Яна Томбінські, запрошених представників міської та обласної влади, керівництва, викладачів та студентів УжНУ. По завершенню прес-конференції відбудеться велопроїзд учасників навколо Університету. Велоподія організовується за участі проекту ЄС «Підтримка впровадження Транспортної стратегії України (ПТС)».

З 13.30 до 14.30 в нововідкритому Центрі відбудеться лекція-дискусія Посла ЄС зі студентами щодо основоположних принципів Європейського Союзу, а також першочергових реформ, які мають бути проведені в Україні. 

З 14.30 до 17.30  відбудеться відкритий майстер-клас з відео анімації на європейську тематику. Захід приурочено до Міжнародного дня анімації, який щорічно відзначається 28 жовтня. Під час майстер-класу буде створено спільне анімаційне відео, в якому учасники зможуть продемонструвати своє бачення європейських стандартів життя та обговорити шляхи втілення цих стандартів в Україні.  

Події відбуваються в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить в різних містах України. Мета кампанії – поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. До участі у заходах в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС запрошуються усі охочі.

Контакти

  • Інтерньюз Україна
  • Ольга Гуртовенко
  • [email protected]
  • +38(050)820-27-77

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.