bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Роль національних інституцій з прав людини в конфліктних і постконфліктних ситуаціях»
20.10.2015

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини та Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй запрошують на міжнародну конференцію «Роль національних інституцій з прав людини в конфліктних і постконфліктних ситуаціях», яка відбудеться 21-22 жовтня 2015 року та проходитиме у готелі «Президент» (вул. Госпітальна, 12, м. Київ). 

Метою конференції є обмін досвідом, проблемами, засвоєними уроками та рекомендаціями щодо ролі національних інституцій з прав людини під час конфліктів та у постраждалих від конфлікту та нестабільних регіонах; виявлення можливостей для співпраці між національними інституціями з прав людини та іншими правозахисними організаціями з метою зміцнення зусиль для забезпечення більш ефективного реагування на виклики в сфері прав людини у постраждалих від конфлікту країнах.

У перший день конференція присвячена загальним питанням захисту прав людини, обговоренню ролі національних інституцій з прав людини в конфліктних і постконфліктних ситуаціях.

Другий день конференції присвячений обговоренню проблем внутрішньо переміщених осіб та співпраці національними інституціями з прав людини  з громадянським суспільством.

Програма конференції - у додатку. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.