bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ярмарок вакансій «Імпульс-HiPo» для студентів та випускників
20.10.2015

28 жовтня у всіх хто шукає нову інтелектуальну, і не тільки, роботу буде чудовий шанс, адже саме в цей день буде проходити вже традиційний ярмарок вакансій для студентів та випускників «Імпульс-HiPo», що організований центром працевлаштування «Імпульс».

Цього разу захід проходитиме в приміщенні Київського планетарію, що за адресою вул. Велика Васильківська, 57/3 (це зовсім близько від станції метро ”Олімпійська”.

Ярмарок вакансій - це захід на якому можна вступити у безпосередній контакт із представниками провідних компаній роботодавців, отримати відповіді на всі свої питання стосовно роботи в них, лишити своє резюме, домовитись за співбесіду. Фактично відвідування ярмарку вже є міні співбесідою. Тому це гарний шанс виділитися на фоні решти кандидатів. Даний захід вже є традиційним для його організаторів. Це 14 за рахунком ярмарок вакансій організований ”Імпульсом”.

Отже,

Коли: 28 жовтня 2015 року з 10:00 до 17:00.

Де: Київський планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3. ст. метро ”Олімпійська”

Умови входу: вільний для відвідувачів (безкоштовний).

Що брати з собою: резюме, можливо візитівки.

Дізнатися більше: з актуальним списком роботодавців і партнерів можна ознайомитись в наших группах у соціальних мережах  Вконтанкті (vk.com/impulse_hipo) та на Faceebook (http://on.fb.me/1M2XflZ). Також деталі можна дізнатися за телефоном: 044-227-03-27 або написавши листа на [email protected]

Контакти

  • Центр працевлаштування ”Імпульс”
  • [email protected]
  • 044-227-03-27
  • http://on.fb.me/1M2XflZ

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.