bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві вдруге пройде «ЗДОРОВенний Квест»
10.06.2009

21 червня Демократичний Альянс у співпраці зі Світовим банком в Україні вдруге у місті Києві проведе спортивно-інтелектуальну гру «ЗДОРОВенний Квест», що покликана прикути увагу молоді до актуальності здорового способу життя. Гра проводитиметься в рамках здійснюваного Світовим банком дослідження з питань демографії та стану здоров`я в Україні.

Впродовж гри столична молодь долаючи відстані та розв’язуючи інтелектуальні завдання підвищуватиме рівень обізнаності українців та їх усвідомлення наслідків тютюнопаління, надмірного вживання алкоголю, важливості безпечного сексу, розумної поведінки на дорозі, здорового харчування та активного способу життя.
Очікується, що у грі візьмуть участь понад 100 учасників, які змагатимуться за призовий фонд у понад 6 000 грн.

Детальніше про гру та умови участі в ній можна дізнатися нижче.
 

Ціль проекту: прикути увагу молоді до актуальності ведення здорового способу життя.

Умови участі
:
Для участі у грі «ЗДОРОВенний КВЕСТ» команда-учасниця має складатися мінімум з 4 гравців і максимум з 5 та взяти на себе зобов’язання:

  • виконувати завдання способами, що не загрожують життю та здоров’ю гравців та інших осіб. Порушення законів та правил, що діють на території України є неприпустимим;
  • з повагою ставитися до інших команд учасниць;
  • усвідомлювати, що вживання алкогольних напоїв або паління під час квесту будь-якого з учасників команди призводить до її негайної дискваліфікації;
  • мати корпоративний стиль одягу команди. Чимось вона має вирізнятися від інших;
  • у разі якщо виникне потреба пересуватися на далекі відстані, використовувати виключно громадський транспорт (метрополітен, автобус, тролейбус, трамвай);
  • обов’язково мати з собою ЗДОРОВенний тотем команди. Це може бути певний спортивний аксесуар, який супроводжуватиме команду впродовж всієї гри.

Також, для участі у грі необхідно заповнити реєстраційну форму, (зразок якої знаходиться ТУТ), та надіслати її електронною поштою на адресу [email protected] не пізніше ніж 18 червня!!!

Дата та місце проведення:
21 червня
Київ, час - уточнюється, місце - уточнюється

Призовий фонд:
Призовий фонд складає понад 6 000 грн. та безліч цінних подарунків.
Команда-переможець отримає 3 000 грн. За друге місце команда нагороджуватимуться 2000 грн., за 3-тє - 1000 грн. Призи очікують й на інших учасників гри.

Джерело

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.