bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійна дитяча вистава «По інший бік сонця»
07.10.2015

Найтемніше буває перед світанком… Але світанок так і не настав. «А, може, хтось украв Сонце?» – подумав Андрійко.. – «Тільки хто міг украсти наше Сонце? Хтось напевно дуже сильний і дуже злий. Але навіщо? Чому? Сонце саме б не сховалося».

На ці та інші питання шукатимуть відповіді герої вистави «По інший бік сонця». Режисером і сценаристом цього дійства стала Олена Леоненко-Гловацька, польська співачка, актриса і композитор. Вистава основується на ілюстраціях чеського дитячого казкаря Степана Завреля до книги «Sole Retrovato».

Вистава є підсумком річної роботи над соціально-культурною програмою «Включення», що реалізується Німецько-Польсько-Українським Товариством в Україні на базі Центру захисту дітей «Наші діти». Головні виконавці – діти, що опинились у складних життєвих обставинах, та їх талановиті однолітки.

Програма «Включення» має на меті допомогти дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, краще пізнати себе, навчитися взаємодіяти з людьми різних професій і віку та розвинути свої художні таланти. Для кожної дитини, що бере участь у виставі, це визначна подія у їхньому житті: виступ на сцені перед глядачами дає змогу дітям перебороти страх перед аудиторією, замкнутість та сором’язливість, побувати в ролі акторів, танцівників і співаків та отримати унікальний досвід, який залишиться з ними на все життя.

Запрошуємо Вас підтримати наших юних акторів 12 жовтня 2015 о 19:00 у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка за адресою: м. Київ, площа Івана Франка, 3.

Перегляд вистави – безкоштовний, для отримання квитків просимо звертатися за телефоном: +38 067 463 80 10 Оксана Калина

У рамках заходу також відбудеться фотовиставка та презентація книги, що висвітлює досягнення дітей у ході реалізації програми «Включення», а також невеликий ярмарок виробів, які діти з Центру «Наші діти» виготовили власноруч.

Акредитація ЗМІ обов’язкова. Просимо вас підтвердити свою участь до 18:00 9 жовтня 2015 року.

Контактна особа: Маргарита Долгая

Тел.: + 38 067 381 50 72

Ел.пошта: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.