bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум-театр в Ірпіні «Довіра та діалог заради розвитку нашої громади»
29.09.2015

Що: Семінар за методом форум-театру.

Організатори: Київська громадська організація «Театр для діалогу» у партнерстві з  Благодійною організацією «Фундація добрих справ» м. Ірпінь.

Коли: 3-4 жовтня з 10:00 до 18:00 з перервами на обід та каву, яка покривається організаторами.

Де: Місце проведення буде повідомлене зареєстрованим учасникам.

Для кого: Ми будемо раді бачити місцевих активістів, волонтерів, вимушених переселенців, а також усіх, хто давно хотів активніше долучитись до життя громади свого міста без вікових та інших обмежень.

Умови участі: участь у семінарі безкоштовна

Війна кидає виклики всім українцям. Як не лише вижити в кризу, а й знайти нові можливості? Як повернути почуття довіри та безпеки і збудувати сильну громаду у вашому місті? Як будувати діалог та врахувати голос кожного у прийнятті рішень? Протягом семінару ми будемо шукати відповіді на ці запитання за допомогою  театральних практик.


За мотивами історій зі свого життя, почуттів та думок учасники семінару зможуть створити форум-виставу та поставити питання, які, на їх думку, потребують вирішення у їх громаді та місті. Формат форум-театру передбачає активну участь глядачів. Його особливість в тому, що кожен глядач може взяти участь у сценках та запропонувати свій варіант розвитку подій. Таким чином, актори та глядачі будують діалог навколо піднятої проблеми та спільно шукають варіанти її вирішення.

Якщо Вам цікаво взяти участь у семінарі і ви готові присвятити розвитку себе та пошуку нових рішень для свого життя два повних дні з 10:00 до 18:00 — будь ласка, зареєструйтеся за посиланням https://goo.gl/T3Md8M до 30 вересня. У разі виникнення питань звертайтесь, будь ласка, за телефоном (093)622-68-81; (097)939-60-48 (Надія Філімонова)

Ось як учасники наших попередніх семінарів описують свої враження:
“Для мене відбулося психологічне розвантаження. Я зрозуміла, що таких, як я, багато, і побачила, як вони вирішують ці питання”, - жінка, що тимчасово переселилась в Київ з зони АТО.

“Можна дати визначення демократії, але неможливо пояснити, як бути демократичним. “Театр для діалогу” дає можливість людям будувати особисте розуміння демократії”, - голова організації з розвитку профспілок, м. Київ.

“Акторський досвід - це чудово!” - мешканець пансіонату “Троянда”, м. Святогірськ.

Семінар та показ форум-театру в Ірпіні відбудеться в рамках проекту “Довіра та діалог як запорука розвитку громади”.Ініціатива реалізується за підтримки Програми розвитку ООН в Україні в межах проекту «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» за фінансової підтримки уряду Японії і в партнерстві з урядом України, регіональною та місцевою владою.

Контакти

  • ГО «Театр для діалогу»
  • Надія Філімонова
  • (093)622-68-81 та (097)939-60-48

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.