bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція «Інформаційна безпека України в умовах збройного конфлікту» у Слов’янську
25.09.2015

Наша країна стала мішенню для інформаційної агресії, яка, через маніпуляції, агресивну пропаганду та відверту брехню провокує збройне протистояння та сіє ненависть один до одного серед громадян. Зараз, як ніколи раніше, важливо вміти аналізувати, критично оцінювати та розуміти складні політичні процеси в державі, створювати якісний медіа-контент, відділяючи правду від брехні та реальність від фейків.

29 вересня 2015 року у місті Слов’янськ (Донецька область) відбудеться прес-конференція на тему «Інформаційна безпека України в умовах збройного конфлікту. Молодь на захисті Вітчизни». 

Місце проведення: готель «Україна», конференц-зала, вул. Шевченко, 22, м. Слов’янськ.

Розклад прес-конференції:

14-00 – 14-15 – Реєстрація. 

14-15 – 15-00 - Виступи спікерів:

1. Вольфґанґ Мьоссінґер - Генеральний консул Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина у м. Донецьк з місцерозташуванням в Дніпропетровську - вступне слово.

2. Олег Джолос, зав. кафедрою Укртелерадіопресінституту м.Київ, аспірант Класичного Приватного Університету м. Запоріжжя за спеціальністю «Теорія та історія журналістики» – Що може протиставити Україна інформаційній агресії, якою має бути наша відповідь на сучасні інформаційні загрози. 

3. Учасники проекту, представники молодіжних ЗМІ – участь молоді у захисті інформаційного суверенітету Держави. 

15-00 – 15-30 – питання, відповіді.

Захід відбудеться в рамках проекту «Медіаграмотність на захисті Вітчизни», який реалізує громадська організація «Регіональне об’єднання молоді» за підтримки Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина у м. Донецьк з місцерозташуванням в Дніпропетровську. 

Контакти

  • Громадська організація «Регіональне об’єднання молоді»
  • Наталя Семиволос
  • [email protected]
  • https://www.facebook.com/reomukr

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.