bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекції Ярослава Грицака, Тараса Прохаська, Мамуки Арешидзе на «Ukraine Lab»
21.09.2015

22 вересня з 9.30 по 13.00 в «Арена Центрі» по вул. Незалежності, 46 відбудуться лекції та майстер-класи від експертів, присвячені побудові миру у постконфліктних регіонах Грузії, Молдови, Росії та України.

У другому форумі «UkraineLab: Візії для побудови миру і нова роль громадянського суспільства і культури» візьмуть участь 70 учасників з різних регіонів України та 20 учасників з країн ЄС. Представники громадського й державного сектору, культурної та політичної сфери України, ЄС і сусідніх країн працюватимуть над візіями розвитку громадянського суспільства і культури в Україні. Своїми баченнями поділяться на дискусії-обговоренні 23 вересня о 15.00.

Ukraine Lab – це міждисциплінарна платформа для мережування та міжсекторального співробітництва для агентів змін і мозковий центр, де можуть народжуватися візії та інновації для громадянського суспільства й культури.

Розклад відкритої програми форуму «UkraineLab»: 

З 9.30 Виступи спікерів

Мамука Арешидзе «Досвід конфлікту Грузії та Абхазії та важливі висновки для України»

Ярослав Грицак «Куди рухається Україна?»

Тарас Прохасько «Конфлікт цінностей або як культура може стати базою для нової візії України».

Реєстрація і початок о 9.30

Форум«UkraineLab: Візії для побудови миру і нова роль громадянського суспільства і культури» проходитиме з 21 по 24 вересня в Івано-Франківську в рамках 13-го міжнародного MitOst-фестивалю.  Форуми «Ukraine Lab»  організуються німецькою спілкою MitOst та українською неприбутковою організацією «Інша Освіта» в рамках проекту «Діалог заради змін» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.