bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Дніпропетровську презентують розслідування про те, кому належать місцеві ЗМІ
18.09.2015

24 вересня в Дніпропетровську презентують розслідування місцевої дніпропетровської медіавласності. Презентація пройде в рамках круглого столу «Впровадження прозорості медіавласності: одеські реалії», організованого Інститутом масової інформації у партнерстві «Телекритикою» за підтримки Чеського Посольства в Україні.
 
24 вересня, четвер
 
11.00

Медіацентр ДнепрПост, Дніпропетровськ, вул. Леніна, 14

До участі запрошують представники державних і місцевих органів влади, громадських організацій, експерти, журналісти, медіаюристи та медіавласники.

Також планується обговорити Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності засобів масової інформації, а також реалізації принципів державної політики в сфері телебачення і радіомовлення» №1831 (доопрацьований), прийнятий Верховною Радою 3 вересня, та нові ідеї щодо законопроектів у сфері прозорості медіаринку.

Загалом по Україні близько 80% власників медіа приховують дані про себе, реєструючи ЗМІ на підставних осіб або ховаючись в офшорах. Яка ситуація з цим у Дніпропетровську — презентують у дослідженні ІМІ по прозорості власності місцевих телеканалів, радіостанцій, друкованих та інтернет видань.

З питань участі у заході звертайтесь за тел. 0632787645 або по емейлу [email protected] (вкажіть прізвище, ім’я, назву ЗМІ або організації, контактний номер телефону).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.