bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Осінній День «Велосипедом на роботу»
15.09.2015

17 вересня в Україні відбудеться День «Велосипедом на роботу». Подія проходить у рамках Європейського тижня мобільності.

Велосипед – зручний і комфортний, раціональний та екологічний транспорт. Ми віримо, що розвиток велосипедного руху є ключовим завданням для забезпечення сталої мобільності в містах України. Тому мета Дня «Велосипедом на роботу» – привернути увагу до використання велосипеда як щоденного транспортного засобу та необхідності створення якісної велосипедної інфраструктури в Києві та Україні.

Цього дня тисячі людей продемонструють, що велосипедом можна користуватися для доїзду на роботу чи навчання, у ділових та приватних цілях. Жителів Києва запрошують об’єднуватися по районах або організовувати колег – та їхати велосипедом на роботу разом!

Як і в минулі рази, будемо рухатися з різних районів Києва та зустрінемося на “велосніданок” у центрі міста. На фініші відбудеться нагородження переможців і учасників конкурсу “Велопрацедавець 2015“.

Карта збору районних колон 

Реєстрація

Якщо ви плануєте брати участь, просимо заповнити коротку анкету. Зареєстрованим учасникам у переддень події надійде інформація про рух районних колон та інші уточнення. До того ж, цікаво - скільки ж у Києві байктуворкерів?

Долучитися до підготовки

Напрямки, в яких ви можете допомогти:

  • Ведучі або супрводжуючі районних колон
  • Допомога на фініші (Майдан Незалежності)
  • Логістика (перевезення речей)
  • Робота з партнерами, спонсорами, кейтеринг, подарунки
  • Реклама, поширення інформації про подію
  • флешмоб-сюрприз

Щоб приєднатися до нашої команди, оберіть цікавий для вас напрямок, заповнивши ось цю форму.

Підтримати рух 

Якщо Ви хочете підтримати рух “Велосипедом на роботу” в Києві, будемо вдячні за благодійний внесок. Кошти потрібні перш за все на транспортування стенду та інформаційних матеріалів, організації велосніданку (кожен учасник отримує безкоштовний круасан і напій) та друк промо-матеріалів (плакати, наліпки, прапорці).

Зробити внесок онлайн можна за цим посиланням http://bit.ly/1Oggbnu. У призначенні платежу вказуйте “благодійний внесок на підтримку “Велосипедом на роботу”

Довідка

День “Велосипедом на роботу” відбудеться в Києві вчетверте. До літньої акції долучилися також 8 інших міст України. Якщо ваше місто хоче проводити Bike to Work Day 17 вересня, повідомте про це, будь ласка, нам: media [at] avk.org.ua. Пропонуємо також ознайомитися з ідеями та порадами для міст з проведення цьго Дня.

Як це було раніше можна переглянути за посиланням: http://bit.ly/1iQbhAK

Організатор акції в Києві – Асоціація велосипедистів Києва.

Подія в Facebook http://on.fb.me/1QH8ODV

*Європейський тиждень мобільності щороку святкують з 16 по 22 вересня у понад 2 000 міст Європи, щоб показати, що використання приватних автомобілів потрібно зменшувати, а використання громадського транспорту, велосипедів і пішохідних зон – збільшувати. Київ приєднається до ЄТМ вже вп’яте.

Контакти

  • Асоціація велосипедистів Києва
  • Олеся Сторожук
  • [email protected]
  • http://on.fb.me/1QH8ODV

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.