bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІІ Міжнародний молодіжний форум у Луцьку
11.09.2015

15 вересня 2015 року в Луцьку відбудеться третій Міжнародний молодіжний форум. Активна молодь матиме чудову нагоду провести ще один день з користю, адже в рамках заходу зможе отримати надзвичайно корисні як теоретичні, так і практичні знання.

У першій половині дня буде презентовано:

  • «Дорожня карта реформ» в галузі молодіжної політики (заступник Міністра Молоді та Спорту України – Сергій Митрофанський);
  • програма для молоді «Active Citizens» (голова програми – Mike Waldron – Манчестер. Велика Британія);
  • програма «Молодіжний працівник» (представник Інституту сім’ї та молоді –Лариса Москаленко);
  • Презентація роботи молодіжного центру Волині та створення мережі молодіжних центрів в Україні. (координатор молодіжного центру Волині –Захар Ткачук);
  • програми від обласного молодіжного центру праці (керівник проекту «Обираємо професійне майбутнє разом: батьки і діти», психолог Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив – Зарина Дацик);

Після обіду зацікавлені молоді особи матимуть можливість безкоштовно взяти участь у таких тренінгах:

  • «Фандрайзинг, як шукати кошти на власну ідею». Процес залучення коштів на реалізацію своїх проектів – це доволі трудомісткий, часто довготривалий, а також відповідальний процес. По суті, це справжня наука, в якої є свої хитрощі, тонкощі та нюанси. Якісно та професійно навчити фандрейзингу може тільки та людина, яка сама тривалий час займалась пошуком ресурсів та реалізацію проектів. 
  •  «Тімбілдінг, робота в команді». Тренінг дозволить співробітникам швидше адаптуються, краще пізнати один одного, навчить довіряти один одному, вибудовувати найбільш ефективний стиль спілкування, усвідомлювати свої можливості та потенціал, чітко формулювати спільні цілі та цінності.
  • «Таймменеджмент, керування своїм часом». Тренінг допоможе сформувати бачення, як враховувати індивідуальні особливості для розвитку відносин з часом, зрозуміти для себе, де знаходяться ресурси для справді важливих завдань.
  • «Міжнародне співробітництво, як реалізувати свою ідею». Молоді люди мають безліч ідей, проте часто не знають як їх втілити в життя, а якщо цим ідеям тісно в рамках міста, області, навіть країни? Відповіді на ці та інші питання дадуть наші лектори.
  • «EQ емоційний інтелект». Часто молоді люди у поривіза успіхом забувають та можливості організму та духовне здоров’я, емоційний інтелект, сприйняття успіху та поразки, правильний розподіл часу, вміння вести себе у складних ситуаціях – такі речі має знати кожен громадський діяч. Такі знання стануть у пригоді кожному, хто працює задля розвитку суспільства.

Реєстрація за посиланням: http://mmf.ukr.re/

Останній день подання - 14 вересня 2015 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.