bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерактивна лекція «Інструменти фінансування бізнесу»
11.09.2015

14 вересня 2015 року о 19:00 у приміщенні American Councils відбудеться одна з лекцій проекту БФ «ЦВІТ НАЦІЇ» «Інструменти фінансування бізнесу» з фінансової освіти для підприємців-переселенців, волонтерів, соціально орієнтованих підприємців та активної молоді. 

Благодійний Фонд «ЦВІТ НАЦІЇ» за підтримки Міжнародної Консалтингової Групи NIAR, громадської організації «Армія Патріотів України», продовжує цикл інтерактивних лекцій з тематики  фінансів, інвестування та підприємницької діяльності, призначених для соціалізації учасників АТО та переселенців, розвитку соціально-відповідального бізнесу. 

Наш наступний лектор – Роман Ільченко, фінансовий та інвестиційний експерт. Більше 9 років досвіду роботи у банківському секторі, в тому числі і на керівних посадах. 9 років практичного досвіду у сфері фінансування та оптимізації малого та середнього бізнесу. Більше 40-ка успішно реалізованих інвестиційних проектів. Переможець конкурсу «Україна моєї мрії» - 2011 р., керуючий партнер Міжнародної Консалтингової Групи NIAR.

Тема виступу: Інструменти фінансування бізнесу

У ході заходу учасники:

1) дізнаються про різноманітні інструменти фінансування бізнесу;
2) відкриють для себе нові способи та шляхи залучення ресурсів для ведення власної справи;
3) у легкому і невимушеному стилі отримають інформацію про важливі питання розвитку бізнесу.

Захід проводиться для учасників АТО, переселенців, волонтерів, соціально активних громадян, соціально-орієнтованих підприємців.

Вхід вільний, при попередній реєстрації:
http://goo.gl/forms/R9lEJdq66H

Увага! Кількість місць обмежена.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.