bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадський Форум «Стеж за грошима» у Харкові
09.09.2015

В п’ятницю, 11 вересня 2015 року, об 11:00 у конференц-залі «Харків» Premier Palace Hotel Kharkiv (м. Харків, пр. Правди 2, 2 пов.) відбудеться прес-конференція та розпочнеться обговорення на тему «Кампанія «Стеж за грошима» в Харківських реаліях».

Метою Форуму є – публічне обговорення задля налагодження діалогу між громадою, політиками, громадськими діячами та ЗМІ, задля усвідомлення ролі проведення чесних, прозорих місцевих виборів у Харківській області.

В рамках роботи Форуму буде:

  • презентовано принципи роботи Всеукраїнського проекту «Стеж за грошима» на Харківщині;
  • підбито підсумки моніторингу щодо відвідуваності засідань депутатами міської та обласної рад в рамках кампанії «Чесна весна - відповідальна осінь»;
  • зроблено презентацію результатів проведеного аналізу декларацій про майно, доходи і витрати депутатів міської та обласної рад Харківщини;
  • проведено обговорення шляхів громадського контролю та ролі політичної відповідальності з представниками НУО, політиками, ЗМІ;
  • ініційовано підписання Декларації відповідальності з кандидатами у мери та представниками політичних партій.

Організатори: Громадський рух «ЧЕСНО» (CentreUA), ГО «Інститут «Республіка» і ГО «Активна громада».

У прес-конференції та обговоренні Форуму візьмуть участь:

Сергій Огородник, керівник аналітичного напрямку Всеукраїнської кампанії «Чесна весна - відповідальна осінь» ГР «ЧЕСНО» (м. Київ); Валерій Репін, координатор Всеукраїнського проекту «Стеж за грошима» у Харківській області, експерт ГО «Інститут «Республіка»»; Еллан Панченко, експерт аналітичної групи ГР «ЧЕСНО» у Харкові; громадські діячі, політики, кандидати в мери, депутати місцевих рад.

12 вересня 2015 р. з 10:00 в рамках Форуму буде проведено Семінар-тренінг для громадян та громадських активістів кампанії «Стеж за грошима» за адресою: м. Харків, вул. Суздальські ряди, буд.12.

Детальна програма Громадського Форуму «Стеж за грошима» 11-12.09.2015 р. – у додакту.

Нагадаємо, у рік місцевих виборів Громадський рух ЧЕСНО проводить моніторинг роботи місцевих рад у рамках кампанії “Чесна весна - відповідальна осінь”. За законом, якщо депутат пропустив понад 50% засідань сесії чи постійної комісії протягом року, його можна позбавити мандату (ст. 37, ЗУ “Про статус депутатів місцевих рад”).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.