bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Open Air від фестивалю «Кіномедіа»
02.09.2015

11 вересня о 16:30 щорічний фестиваль короткометражного кіно про медіа «Кіномедіа» запрошує відвідати Open Air, що відбудеться у вільному просторі KMArt Yard (вул. Іллінська, 9, вхід через прохідну НаУКМА на Волоській, 8/5).

Традиційно програма заходу складається з двох частин.

Учасники матимуть нагоду послухати лекцію із провокативною назвою «Інформаційної війни не існує», що прочитає британський журналіст, телевізійний продюсер та письменник Пітер Померанцев. «Інформаційна війна – ми багато чуємо про неї. Та чи існує вона насправді? Що ми маємо на увазі, говорячи це? Ми розглянемо китайську та російську моделі інформаційної війни, можливості протистояння їм, і з’ясуємо, що перетворює інформаційну епоху на дезінформаційну», – коментує тему Пітер Померанцев. Подискутувати на запропоновану тему та неформально поспілкуватись із лектором можна буде у першій частині програми.

У другій частині на гостей Open Air чекає ексклюзивний перегляд документального фільму Руслана Горового «Укропи Донбасу» – фільм про рік життя родини з Луганщини. Про війну, окупацію, життєвий вибір, полон і звільнення. Ну і звісно ж про любов.

У програмі солодощі та напої від фан-бару «Банка», а також «кіномедійні» сувеніри.

Вхід безкоштовний, за попередньою реєстрацією.

Зареєструватись на Open Air можна за посиланням: http://goo.gl/forms/0Cvz1Jp4v7

Подія на Фейсбук: http://on.fb.me/1NXU3gs

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.