bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виставка старовинних фотографій Тернополя
17.08.2015

З 23 серпня по 4 вересня у Тернополі відбудеться виставка старовинних фотографій, під час якої ви можете ознайомитись з історіями місць та людей.

Виставка фотографій відбудеться в рамках проекту «Зникаюче місто».

Мета проекту - популяризація Тернополя, привернення уваги до історії міста. 

На виставці буде представлено старовинні фотографії Тернополя 1950х рр. з зображеннями цікавих споруд, людей та з коротким описом, спогадами про ті часи.

Основне повідомлення яке ми прагнемо донести -­ “Не варто руйнувати спадщини минулого, адже вона має історичну та культурну цінність” на прикладі історії зруйнування Парафіяльного Костелу, який в свій час був візиткою міста. 

Виставка відбудеться у м. Тернопіль, «Палац кіно» вул. Івана Франка, 8 
перший поверх.

Ініціатива «Зникаюче місто» реалізується в рамках програми неформальної історичної освіти молоді Студії живої історії».

«Студії живої історії» - це програма неформальної освіти молоді та підтримки її громадських ініціатив в напрямку альтернативного пізнання історії, пошуку порозуміння та формування історичного наративу. В рамках цієї програми молодь розвиває критичний аналіз історичних подій та конструктів, в умовах відкритого діалогу та чесного переосмислення минулого вчиться примиренню та відповідальному оповіданню історії, досліджує історію в контексті родини, міста і країни в цілому. Через власні ініціативи в своїх громадах учасники отримують поштовх до саморозвитку та нові «живі» знання.
Ця програма реалізується в Україні організацією «Інша освіта» у партнерстві зі Спілкою MitOst e.V. за дружньої фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та Фонду Роберта Боша в рамках проекту «Діалог заради змін».

Контакти

  • http://on.fb.me/1IXNCEx

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.