bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція «Громадський рейтинг «гарячих ліній» органів центральної влади»
28.07.2015

Перший в Україні незалежний рейтинг телефонних «гарячих ліній» центральних органів виконавчої влади, розроблений громадськими експертами, буде представлений на прес-конференції. 

Громадську перевірку роботи «гарячих ліній» проводила коаліція неурядових організацій на чолі з Одеським суспільним інститутом соціальних технологій та ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення».

Було зроблено 450 контрольних дзвінків на 30 найбільш затребуваних «гарячих ліній» міністерств та інших центральних органів влади, проаналізовано доступ до інформації про ці лінії, нормативні та організаційно-правові документи, якими регламентується їхня робота.

Беззаперечним лідером у рейтингу стала Урядова «гаряча лінія». Але показники роботи інших «гарячих ліній» значно нижчі.

Про те, які недоліки в опрацюванні органами влади телефонних звернень виявлені в ході моніторингу, які саме установи найгірше реагують на телефонні звернення громадян і які заходи треба вжити для поліпшення ситуації, на прес-конференції розкажуть:

- директор Одеського суспільного інституту соціальних технологій Андрій Крупник,

- директор Програмної ініціативи Олексій Орловський,

- начальник відділу навчання кадрів та методичного забезпечення суб’єктів Національної системи опрацювання звернень Ольга Данкевич.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.