bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум «Ukraine Lab: Візії для побудови миру і нова роль громадянського суспільства та культури»
20.07.2015

Некомерційна установа „Інша Освіта“ у партнерстві зі спілкою MitOste.V. (Берлін), а також за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини запрошує представників громадських та культурних організацій, ініціативних неформальних груп, засобів масової інформації, соціальних підприємств, соціально відповідального бізнесу, державних структур, політичних об’єднань, установ формальної та неформальної освіти на другий форум у рамках довготермінового проекту „Ukraine Lab“. Ми очікуємо близько 70 учасників з різних регіонів України та 20 учасників з країн ЄС, які відкриті до інтенсивної співпраці, готові ділитися власними кращими практиками та зацікавлені в таких питаннях:

- Інновації та міждисциплінарні підходи міжсекторального співробітнцицтва для побудови миру

- Період трансформації — що він означає та що він може принести Україні?

- Візії для громадянського сектора та культури в Україні

Нам не є важливо, наскільки (не)відомою є Ваша організація чи ініціативна група, а також нам неважливо, з наскільки (не)великого міста чи селища ви приїдете до нас. Нам зовсім неважливо, скільки Вам років та скільки часу Ви активно берете участь в громадському, суспільному та культурному житті країни. Але нам принципово важливо, щоб Ви були тією людиною, яка робить, вірить, думає та щиро готова ділитися та консолідуватись. Цей захід буде цікавим для тих, хто бачить сенс у міждисциплінарних та міжсекторних синергіях, вміє співпрацювати з іншими задля створення інновацій та цінує реальне співробітництво на базі спільних цінностей.

Форум «Ukraine Lab: Візії для побудови миру і нова роль громадянського суспільства та культури» відбудеться 21-24 вересня 2015 року в Івано-Франківську (початок о 10:00 21-го вересня, закінчення о 15:00 24-го вересня. Для спокійного початку роботи на заході та “підготовки голови” можливий заїзд та поселення з 12:00 20 вересня). Захід відбуватиметься в форматі триденного відкритого простору з можливістю презентувати власні кращі практики та взяти участь у сесіях запрошених (міжнародних) експертів. Організаторами покриваються транспортні витрати, проживання та харчування учасників упродовж усіх днів заходу.

Окрім участі в заході, учасники форуму матимуть можливість залишитися на МітОст фестиваль www.mitostfestival.org/

Для того, щоб взяти участь у форумі, треба до 15 серпня 2015 року (включно) заповнити анкету. В анкеті необхідно вказати контактні дані, мотивацію, а також пропозицію щодо тих практик, якими Ви готові поділитися у форматі невеликої презентації чи вокршопу.

Додаткова інформація про проект:

UkraineLab – це міждисциплінарна платформа для ефективного мережування та міжсекторного співробітництва для агентів змін, а також мозковий центр, де можуть народжуватися візії та інновації для громадянського суспільства та культури. В пілотному 2015-му році ми стартуємо програму з двох великих форумів для представників різних секторів (“UkraineLab: Найкращі практики та міждисциплінарні підходи для громадянського суспільства та культури в кризові та пост-кризові часи” 23.-26.03.2014 в Києві та “UkraineLab: Інновації та візії для побудови миру в громадянському суспільстві та культурі” 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.