bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фотовиставка «Коли жінка говорить про жінку»
15.07.2015

Вперше виставку провели у Києві, тепер вона “помандрувала” до Львова. Цей проект-дослідження –  серія чорнобілих фотографій, мета яких показати красу жінки, незалежно від її соціального статусу, роботи, віку, життєвих колізій чи непоправних втрат.
 
Усього 13 портретів-диптихів – і 13 жіночих світів: зовнішньо сильних, але ніжних та трепетних всередині. Кожне фото – це невелика історія, інколи трагічна, інколи натхненна – та по-своєму прекрасна. Кожна з героїнь, обравши для себе квітку-символ, розкрила для світу те таємне “я”, що часто ховається глибоко всередині.
 
Придивляйтесь уважно: чи впізнаєте ви гостру на язик, вибухову і провокативну Ірену Карпу у тендітному весняному букеті? А якою квіткою цвіте душаЛесі Литвинової з легендарної “Фролівської”, мами чотирьох дітей і головної мами для усіх біженців? Що вибрала для себе учасниця театрально-музичного гурту «Dakh Daughters» Наталка Біда?

Серед запрошених на відкритті виставки також будуть героїні, з якими матимете змогу поспілкуватися і ізнатись про емоції з перших уст.

Години роботи:

Понеділок-неділя: з 10:00 до 20:00

Площа Ринок, 13

Вхід вільний.

Довідка про авторів:

Киянка Ірина Брязгун почала займатись фотографією у 2010 році після закінчення курсу навчання за спеціальністю фотограф в УкрТелеРадіоПресІнституті під керівництвом Володимира Кукоренчука. В жовтні 2014 закінчила курс «Композиція» при Школі  фотографії  В. Марущенка, а з листопада 2014 по лютий 2015 - курс «Поглиблений курс фотографії» при Школі  фотографії  В. Марущенка. Влітку 2013 року пройшла перша персональна виставка авторки «Калейдоскоп» в арт-кафе «5 кімнат», а в лютому 2015 – колективна виставка «Ознаки війни», галерея «ФОТО РА». Любить експериментувати та викликати позитивні емоції у людей завдяки своїм роботам.

Львів’янка Мирослава Павлик фотографує протягом останніх п’яти років. Робота з багатьма світовими фотобанками та самоосвіта допомагають вдосконалюватися в майстерності кожного дня. Улюблені стилі: food-фотографія, предметне фото, портрети. Остання категорія є найбільшою пристрастю та натхненням авторки, адже саме завдяки портретам можна побачити всю внутрішню красу людини. Свої роботи фотограф виставлятиме вперше.

За додатковою інформацією звертайтеся:

(067) 224 01 74 або за e-mail [email protected], Ірина Брязгун

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.