bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Флешмоб «Проти корупційної зажерливості чиновників»
14.07.2015

16 липня о 9:00, Свідомі проведуть під КМДА флешмоб “Проти корупційної зажерливості чиновників”.  Вже пройшло більше року від Революціі Гідності, а кияни і далі не бачать суттєвих змін в своєму житті. Згідно з нашим нещодавнім дослідженням, майже 90% киян і далі зіштовхуються  з фактами корупції, а значна частина взагалі вважають її нормальним явищем. Жителі Києва і далі стикаються з вимогами хабарів у різних сферах свого життя, в тому числі в галузі освіти і медичного обслуговування громадян. В той самий час більшість опитаних вказують, що вірять у можливість подолання цієї суспільної проблеми. Але зусиль, що прикладає суспільство недостатньо, про це свідчать вищезазначені показники. Потрібна складна та цілеспрямована робота з цією проблемою, необхідно залучати до цієї роботи всі верстви нашого суспільства. Також важливо активно впливати на відношення громадян до корупції, показуючи які проблеми вона приносить нашому суспільству. Свідомі вважають що ці теми необхідно ще більш актуалізувати у нашому суспільстві, поставивши питання “ребром”. За нашими дослідженнями в Києві.  

Також Свідомі планують найближчим часом представити програму “10 простих кроків для зменшення побутової корупції у Києві”, в якій буде надано прості та ефективні кроки, які мають зробить київські органи влади і які зможуть найбільш ефективно покращити життя киян.  

Активісти Свідомих та небайдужі громадяни збираються під КМДА, в нас буде свій “чиновник”, який буде втілювати більшість вад, що ми бачимо в українських чиновниках. Форма проведення театралізована і вільна, направлена на створення найкращої ілюстрації суспільної думки.

Чекаємо Вас на події!

Сторінка події у facebook - https://goo.gl/WiqtFa

Контактна особа:

Давид Орєшок

0632594983

[email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.