bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Ніч у Львові, велокіно, бібліотека просто неба, фото вихідні, Fandango de Ucrania
10.07.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Львові. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних! 

Київ

11 липня 2015 року – показ та обговорення фільму Мікеланджело Антоніоні «Фотозбільшення». Стрічка отримала дев'ять кінонагород, включно із Золотою пальмовою гілкою у Каннах.

Читати більше…

11 липня 2015 року – показ фільму «Мократія – Нетландія в мені» у присутності режисера Крістіана фон Борріса. Точками натхнення для фон Борріса служить французька філософія другої половини ХХ століття, а також неочевидні вузлові географічні місця сучасного глобального «статусу кво» – такі, як Дубаї або Косово.

Читати більше…

11-12 липня 2015 року – «Самальот Фест» в Державному Музеї Авіації. На відвідувачів чекає пізнавальна екскурсія по музею, безліч ігрових активностей, велика концертна програма і затишні зони відпочинку з апетитними фудкортами.

Читати більше…

11-12 липня 2015 року – фотовихідні на Арт-Пікніку. Тут пройде з десяток майстер-класів від майстрів своєї справи. У суботу психолог і професійний фотограф прочитають лекцію «Фототерапія». Виявляється, фото може вирішити психологічні проблеми, допомогти віднайти гармонію і розвинути себе як особистість.

Читати більше…

11-12 липня 2015 року – творча відпустка та відкриття «Бібліотеки просто неба» на Трухановому острові, де відбудуться спортивний крос для всіх бажаючих, майстер-клас зі східної кухні й правильного приготування кави, художні майстер-класи. На відвідувачів чекатимуть вечірні концерти на заході сонця і відкрита гітара біля багаття.

Читати більше…

Львів

10-12 липня 2015 року – Ніч «Арт Барбекю». На терасі Палацу мистецтв діятиме нічний пікнік. З 19:00 до 3:00 на вас очікує барбекю-зона, нічний міні-ярмарок, майстер-класи, ігри на великому екрані, приємні смачні несподіванки і культурна програма.

Читати більше… 

10-12 липня 2015 року – Ніч у Львові. Цьогорічна «Ніч» відбудеться під гаслом духовності. Кожен із трьох днів матиме свою тематику: театр, музика, кіно. На гостей чекатиме понад 100 різноманітних заходів, серед яких кожен охочий зможе знайти щось для себе.

Читати більше…

11 липня 2015 року – Ніч фільмів Гічкока. Страх та тривога захопить глядацьку залу Львівського кіноцентру. Ніч кращих трилерів Альфреда Гічкока полоскоче ваші нерви. Ви побачите чотири фільми генія саспенсу. Цієї ночі ніхто не буде спати.

Читати більше… 

11-12 липня 2015 року – фестиваль фламенко «Fandango de Ucrania». Цього року Ви зможете насолодитися іспанськими ритмами і танцями у палаці культури ім. Гната Хоткевича, а також приєднатися до «Сніданку фламенкістів біля Діани».

Читати більше...

12 липня 2015 року – «Кіно від ідеї до втілення». Майстер-клас від продюсера фільмів «Поводир» та «Брати» Ігоря Савиченка. Мова йтиме про кінострічки та проекти, фінансування, продюсерів, папери тощо. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.

Читати більше…

12 липня 2015 року – романтичний вечір в музеї. Ви почуєте багато світлої авторської музики від гурта «Хрущі», поезію, сповнену любові до природи та людини, від Інни Лиховид, а також зможете поринути в неймовірно ніжний та чуттєвий світ художника-імпресіоніста Івана Труша.

Читати більше...

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.