bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

10-й Економічний Форум Молодих Лідерів
08.07.2015

Вересень  7-11, 2015, Нови Сонч (NowySącz) в Польщі

Наш форум створює чудові можливості для налагодження міжнародних ділових контактів, обміну знаннями та досвідом. Ви будете мати можливість зустрітися і поспілкуватися з провідними політиками, економістами, керівниками держав і міжнародних корпорацій. Форум служить платформою для обміну поглядами між молодими лідерами про майбутнє Європейського союзу і всього європейського континенту. Наша місія це створення ідей для майбутнього Європи.

10ий Економічний Форум Молодих Лідерів є найбільшою міжнародною соціальною та економічною зустріччю молодих лідерів. Більше 350 лідерів з 42 країн зустрінуться в Польщі вже в десятий раз, щоб обговорити майбутнє Європи. Дебати молодих людей з представниками соціальної, політичної та ділової сфер життя спрямовані на створення інноваційних ідей. Під час взаємних обговореннь та семінарів розробляються нові розв’язання, виникають нові натхнення і створюються нові рішення на прийняття взаємних дій. Вони націлені на генерування змін в майбутньому. Саме на Економічному Форумі Молодих Лідерів майбутні еліти набувають і діляться своїми знаннями. Це також шанс поліпшити якість і піднести визнання молодіжної роботи, поділитися передовим досвідом у рамах роботи з молоддю.

10 Економічний Форум Молодих Лідерів відбудеться між 7-м і 11 вересня 2015 у Новому Сончі (на півдні Польщі). Програма включає в себе дискусійні панелі, лекції, бізнес презентації, тематичні семінари, спрямовані на наступні сфери:

• міжнародна безпека

• майбутнє Європи і Євро-Атлантичної зони

• економічне зростання

• молодіжне підприємництво

• управління бізнесом

• лідерство та роль і завдання для молодого покоління в сучасному світі.

Організатори:

  • Європейський дім зустрічей – фундація “Новий Став”
  • Фундація розвитоку системи освіти
  • Фундація “Інститут Східних студій”

Запрошуємо до участі

Для того, щоб стати учасником, необхідно подати заявку онлайн (тільки англійською мовою) до 12 липня 2015.

Подати заявку зараз:

http://www.forum-leaders.eu/forum/en-zaproszenie.php

Критерії відбору

Всі потенційні учасники повинні добре володіти англійською мовою і бути активними у політичному, соціальному та економічному житті в НУО чи іншої інституції/організації. Організатори також будуть оцінювати перспективний досвід  учасників в сферах соціальної, економічної і політичної діяльності. Участь у курсах, тренінгах, семінарах, приналежність до НУО буде перевагою.

Основна мета Форуму полягає в зібранні диверсифікованої групи людей з різних верств суспільства і країн, отже, організатори просять реєструвати тільки одну людину від організації. Для недостатньо представлених країн та регіонів організатори можуть прийняти більше одного учасника від організації.

Профіль учасника

Молодіжні працівники, тренери, молодіжні лідери, менеджери проектів, молоді політики, лідери НУО, члени громадських, економічних, політичних організацій, асоціацій роботодавців, а також молодий академічний персонал, журналісти і підприємці.

Мови проведення:

Англійська, Російська, Польська

Кошти

Всі учасники повинні заплатити внесок. Плата за участь покриває проживання, харчування, матеріали для конференції, сертифікат та участь у всіх дискусійних панелях, семінарах та дебатах 10-го Економічного форуму молодих лідерів, а також в 25-й економічному форумі в Криниці (партнерський захід).

Плата за участь:

• 40 ЄВРО (20 євро для українських учасників)

Організатори можуть покрити вартість доїзду для окремих учасників. Будь ласка, зверніть увагу, що тільки дешеві засоби транспорту і тарифи підлягають відшкодуванню (APEX авіаквитки, квитки на поїзд 2го класу і т.д.).

Відшкодування за дорожні витрати:

• до 150 євро для учасників з країн ЄС

• до 300 євро для учасників з країн, що не входять в ЄС

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.