bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

10-12 липня у Києві пройде І Форум Global Ukrainians
07.07.2015

Організатор Форуму – міжнародна громадська організація GlobalUkraine. Це мережа молодих високоосвічених українських лідерів-експатів, які мають міжнародний досвід та глобальне мислення. Global Ukraine створює комунікаційну платформу для українців із США, Канади, Австралії, Японії, країн ЄС, Азії, арабського світу.  Ініціатива GlobalUkraine виникла ще під час Майдану, а як громадська організація зареєстрована з лютого 2015 року.

На думку організаторів, Форум має допомогти визначити спільне розуміння того, як Захід розуміє та сприймає ситуацію на Донбасі та прогрес у реформуванні України.

Також учасники Форуму мають сформувати команду однодумців, створити умови для конструктивного діалогу між «народними дипломатами», представниками бізнесу, влади, експертної спільноти, розробити стратегію народної та культурної дипломатії та довести її до українського уряду, національних ділових і політичних інституцій.

Планується до обговорення наступні теми: 

  • Роль «народної дипломатії» у «гібридній війні». Народні дипломати та міжнародна підтримка України. Ключові висновки для державної інформаційної політики.
  • Роль Global Ukrainians у глобальному просуванні сучасного українського мистецтва.
  • Global Ukrainians, інновації, digital agenda та економічний розвиток України.
  • Як розвивати співпрацю з Global Ukrainians? Як максимально ефективно використати цей високий інтелектуальний ресурс для реформування України?

Серед спікерів Форуму: Тимофій Милованов, професор Піттсбурзького університету, співзасновник та член редакційної колегії VoxUkraine, Піттсбург, США; Микола Воробйов, директор Center for Eastern European Perspectives, Вашингтон, США; Віктор Галасюк, Голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва, Київ; Владислав Троїцький, засновник аудіо-музично-візуально-театрально-філософського проекту “ГогольFest”, Київ; Юлія Марушевська,український суспільний діяч, активіст Євромайдану, автор відео «I Am a Ukrainian», член перехідної команди голови Одеської області М. Саакашвілі, Голова Інвестиційного агенства Одещини; Олексій Москаленко, відповідальний за стратегічний розвиток Української Асоціації Шанхаю; Катя Смаглій, організатор І Форуму Культурної Дипломатії України, директор Київського офісу Інституту Кеннана в Україні.

Реєстрація для відвідувачів Форуму за посиланням. 

Акредитація для ЗМІ за посиланням

Контакти

  • Координатор роботи з медіа
  • Леся Кияк-Редькович
  • [email protected]
  • 0677987602

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.