bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День боротьби з тютюнопалінням
26.05.2009

27 травня у Міністерстві України у справах сім’ї, молоді та спорту відбудеться прес-конференція Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрія Павленка, яка присвячена Всесвітньому дню боротьби з тютюнопалінням - „Молодь вільна від тютюну: реалії та перспективи державної політики”.

Прес-конференція відбудеться після засідання круглого столу, на якій також запрошуються представники засобів масової інформації.  

Місце проведення - вул. Десятинна 14. к. 319.

Час - 15.00

Акредитація та довідки за телефонами:  - 289-95-05; 289-02-00 – прес-служба Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту

Також 27 травня у Міністерстві України у справах сім’ї, молоді та спорту відбудеться круглий стіл на тему „Законодавче регулювання обігу тютюнових виробів та запобігання тютюнопалінню в молодіжному середовищі".

В заході, який присвячений Всесвітньому дню боротьби з тютюнопалінням, візьмуть участь заступник Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Ростислав Драпушка, представники міністерства, центральних органів виконавчої влади та громадських організацій.

 Планується обговорити питання:

  • економічні аспекти контролю тютюнових виробів (збільшення акцизного збору та податок на рекламу тютюнових виробів);
  • нормативно-правова база - проблеми удосконалення законодавства;
  • виконання чинного законодавства щодо дотримання правил продажу тютюнових виробів, реклами та заборони паління в громадських місцях;
  • освітньо-просвітницькі заходи серед молоді. ЗМІ та реклама тютюнових виробів.

Місце проведення - вул. Десятинна 14. к. 319.
Час - 14.00. 
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.