bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовні прогулянки Києвом та бліц-тренінги у червні 2015 р.
09.06.2015

За проектом Української бібліотечної асоціації «Як тебе не любити, Києве мій!», що фінансується Європейською культурною фундацією, оголошуємо дати чотирьох безкоштовних прогулянок, що відбудуться у червні 2015 р.

13 червня — «ПАНЬКІВЩИНА: ВІД ЛАТИНСЬКОГО КВАРТАЛУ — ДО УКРАЇНСЬКОГО ПАРНАСУ». Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут — http://travel.ula.org.ua/zapysatys-na-prohulyanku/pankivschyna-vid-latynskoho-kvartalu-do-ukrajinskoho-parnasu/.

28 червня — «TERRA INCOGNITA У ЦЕНТРІ КИЄВА». Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут — http://travel.ula.org.ua/zapysatys-na-prohulyanku/terra-incognita-v-tsentri-kyeva/.

30 червня — «ПАНЬКІВЩИНА: ВІД ЛАТИНСЬКОГО КВАРТАЛУ — ДО УКРАЇНСЬКОГО ПАРНАСУ». Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут — http://travel.ula.org.ua/zapysatys-na-prohulyanku/pankivschyna-vid-latynskoho-kvartalu-do-ukrajinskoho-parnasu/.

Кількість учасників кожної прогулянки обмежена! Встигніть зареєструватись!

Також анонсуємо дати бліц-тренінгів для всіх бажаючих стати гідами-волонтерами на розроблених маршрутах у межах даного проекту та які не мають професійної освіти.

Тренінги відбудуться 10 та 20 червня 2015 р. у м.Києві і триватимуть з 11.00 до 16.00 за адресою: вул.Лаврська,9, Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв, Головний тренінговий центр для бібліотекарів (ауд.38).

Під час тренінгу Ви дізнаєтесь про понятійний апарат і правове регулювання, методику складання та проведення прогулянок, психологічні аспекти взаємодії з групою, PR, рекламу та огляд маршрутів.

УВАГА! Даний бліц-тренінг не вважається професійним навчанням та підвищенням кваліфікації.

Обрати дату та зареєструватися на тренінг Ви можете тут — http://travel.ula.org.ua/trening_gidy/.

Бажаємо чудових вражень від прогулянок улюбленим містом та успіхів у навчанні!

Контакти

  • http://travel.ula.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.