bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Діти-сироти: життя у наших рукаx”: благодійна виставка-розпродаж у Тернополі
24.05.2009

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей на Тернопільщині організовується виставка-розпродаж дитячих робіт «Діти-сироти: життя у наших руках»

Колективи Коропецької і Бережанської шкіл-інтернатів Тернопільської області за ініціативою організатора благодійної акції - Громадсько-молодіжної організації «БРАТЕРСТВО СИРІТ» запрошують відвідати виставку-розпродаж дитячих робіт «Діти-сироти: життя у наших руках» з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.

Виставка проходитиме щодня з 1 по 8 червня 2009 року за адресою: м. Тернопіль, бульвар Шевченка, 23, другий поверх готелю «Україна». На виставці будуть презентовані картини, малюнки, вишиванки, художні вироби – виконані власноруч вихованцями із шкіл-інтернатів. Оцінку реалізації художньої роботи буде проведено комісією, але не нижчою вартістю затратних матеріалів та оцінкою самих учнів шкіл-інтернатів.

Роботи необхідно привести до 20.30 год. 31 травня 2009 року за адресою: м.Тернопіль, бульвар Т.Шевченка, 23, офіс 69 (МО «Братерство сиріт»). В кожній роботі має бути зазначено ім'я та прізвище учня, клас в якому навчаєтеся або дата народження, назва закладу, де навчаєтеся, найменування або стислий опис роботи, що подається на виставку-розпродаж. До виставки допускаються роботи, які не підлягають реалізації, але вихованцями шкіл-інтернатів.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку для того, щоб зібрати кошти для літнього оздоровлення дітей-сиріт та на придбання речей першої необхідності для випускників з шкіл-інтернатів Тернопільської області.

Для ЗМІ прес-конференція відбудеться із згаданої виставки 1 червня 2009 року о 11:00 год. на другому поверсі готелю «Україна» під час її відкриття

Контактні телефони: керівник виставки-розпродажу – президент Громадсько-молодіжної організації «Братерство сиріт» Мазур Володимир Іванович, моб.+38-097-4642370
Голова комісії виставки дитячих робіт – голова благодійного фонду «Майбутнє сиріт» Назаренко Андрій Григорович, моб.+38-097-5530820

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.