bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: жіночий велопарад, фестиваль медіа-мистецтв, сценічні читання, благодійна барахолка
05.06.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Львові. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!

Київ

5 червня 2015 року – дискусійний проект «Експлуатація уяви», присвячений дослідженню політичної уяви в епоху її технічної відтворюваності. Завдання – виявити місце та роль ідеї Держави в суспільній уяві, її потенціал та обмеження, а також поставити питання про здатність мистецтва відстоювати сьогодні право на конструювання суспільства.

Читати більше…

5 червня 2015 року – зустріч з Ендрю Джонсоном, радником департаменту театру і танцю Британської Ради. Розмова буде присвячена організації міжнародних гастролей, просуванню національних театрів за кордоном, а також специфіці британського театру загалом.

Читати більше…

5-7 червня 2015 року – книжковий ярмарок «Медвін». У програмі ярмарку – автограф-сесії та зустрічі з авторами книжок, презентації та майстер-класи, концерти та розваги.  Поряд проходитиме виставка «МЕДВІН: Рукодільні витівки», де на відвідувачів чекають матеріали для творчості, хобі та hand-made роботи українських майстрів, майстер класи з декупажу, виготовлення квітів.

Читати більше…

6 червня 2015 року – сценічні читання актуальних британських п’єс від молодих українських режисерів. Цієї суботи – п’єса Данкана Макмілана «Легені», в якій йдеться про молоде подружжя, що мріє про дитину, але весь час відкладає народження первістка на майбутнє. І чим більше вони про це розмірковують, тим складніше їм наважитися на рішучий крок.

Читати більше…

6-7 червня 2015 року – Kyiv Comic Con. На тебе чекають захоплюючі зустрічі з найкращими художниками, режисерами, літераторами та коміксистами, яскраві фотосесії із супергероями, маркет, фудкорт і безліч конкурсів із цінними подарунками. Комікси будуть представлені як презентаціями книжок, так і майстер-класами від художників. Вони будуть не тільки на супер-геройську тематику: можна буде побачити різні роботи, від японської манґи до європейських графічних романів.

Читати більше…

7 червня 2015 року – благодійна барахолка THENEWOLD. На гостей чекає барахло, штовханина, зірки, музика, їжа, вино, зелена трава і шезлонги. Цього разу допомагатимуть новонародженим. Всі зібрані кошти підуть на купівлю обладнання в ОХМАТДИТ, яке врятує життя сотень малюків.

Читати більше…

Львів

5-6 червня 2015 року – Urban Exploration fest – наймасштабніша локація сучасного мистецтва на Західній Україні. Кожного тижня абсолютно нова візуальна експозиція, нові воркшопи, мистецькі атракції на будь який смак.

Читати більше…

5-7 червня 2015 року – фестиваль мистецтва кіно «Чілдрен кінофест». Конкурсні роботи презентують різноманіття жанрів і стилів дитячого європейського кіно: від нової екранізації «Піноккіо» та кінокоміксу про хлопчика-супергероя до сюжетів про юнацьке кохання й маленьких зірок джазу. Вхід на покази безкоштовний, за попередньою реєстрацією на сайті фестивалю.

Читати більше…

5-7 червня 2015 року – кіно просто неба у Парку Культури. Організатори кінопоказів запрошують усіх, хто має бажання абсолютно безкоштовно насолодитися шедеврами світової кіноіндустрії.

Читати більше…

6 червня 2015 року – жіночий велопарад, який цього року буде в діловому образі. Ділові костюми зі спідницями чи брюками, сукні в діловому стилі, туфлі на підборах або ж балетки, портфелі, сумки – месенджери або клатчі, –  ось дрес-код для участі у велопараді. Мета заходу – показати, що велосипед – це той вид транспорту, яким можна якнайзручніше і якнайшвидше будь-куди доїхати, і який є повноцінною альтернативою приватним авто.

Читати більше…

6-7 червня 2015 року – фестиваль медіа-мистецтв «First Bite». Медіа-платформа започатковує новий арт-проект, що має на меті актуалізувати практики медіа-мистецтва у Львові. Це відповідь на запитання про медіа-мистецтво як таке, його створення та авторів. Це спосіб інтегрувати цей вид мистецтва у суспільство так, як у свій час інтегрувалася сучасна музика та кіно.

Читати більше…

7 червня 2015 року – безкоштовні заняття йогою на свіжому повітрі. Кожної неділі об 11:00 чекаємо Вас біля головного входу в Парк Культури. Пропонуємо приємну компанію, позитивні емоції, кисневе збагачення організму та насолоду від заняття.

Читати більше...

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.