bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Донбас Медіа Форум
13.05.2015

Громадська організація «Донецький інститут інформації» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) 6-7 червня 2015 року у м. Києві проводить захід «Донбас Медіа Форум».

Форум має на меті:

-      обговорення шляхів подолання інформаційної блокади на окупованих та звільнених територіях Донецької та Луганської областей та вироблення Резолюції про ситуацію зі свободою слова у зоні АТО;

-      осмислення способів виживання локальних медіа, які опинились в епіцентрі збройного конфлікту;

-      представлення проектів принципів роботи журналістів на Донбасі та проектів зберігання та обміну інформацією в умовах окупації.

У дискусійному просторі буде презентовано результати дослідження медійної ситуації на сході України, роботи журналістів в умовах війни, рівень співробітництва між представниками східних ЗМІ та інших регіонів. Частину дискусії буде приділено розгляду та аналізу формування громадської думки стосовно ситуації в Україні закордонними ЗМІ.

До обговорення запрошені представники державної влади, дипломатичних установ, неурядових українських та іноземних організацій, медіа експерти та журналісти.

Всі учасники форуму будуть забезпечені обідами, кава-паузами під час проведення форуму та друкованими матеріалами. Транспортні витрати й проживання учасників з міст Донецької та Луганської областей буде компенсовано організаторами. З детальною програмою Форуму можна ознайомитись на сайті після 20 травня 2015 року: http://donbassmediaforum.blogspot.com. 

Для участі у Форумі необхідно зареєструватись за посиланням

У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь за телефоном +38-093-427-39-12 чи електронною адресою: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.