bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: фестивалі, виставки, музичні вечори, День батяра
01.05.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Львові. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!

Київ

1-3 травня 2015 року – перша в Україні 3D галерея. Мета виставки – популяризація і застосування 3D в сучасному мистецтві, живописі, арт-об'єктах та інсталяціях.

Читати більше...

1-3 травня 2015 року – Kiev May-Art Picnic на Співочому полі – єдиний у місті Open-Air фестиваль в перший тиждень травня.

Читати більше...

3 травня – 14 червня 2015 року – Арт-галерея «Мануфактура» презентує виставку Марини Крилової під назвою «Impression», тому що кожен мазок, колір, сюжет і картина в цілому – це візуалізація вражень художниці від рядків всім відомих віршів, мелодій і навіть снів.

Читати більше…

Львів

1 травня 2015 року – виступ гурту Cover Jam, репертуар гурту якого налічує 123 кавер-версії на всесвітньо відомі хіти та близько 10 пісень власного авторства. Група виконує пісні англійською, українською, російською, польською та французькою мовами у рок-версіях та акустично.

Читати більше...

1-2 травня 2015 року – фестиваль якісної музики Razomfest, де на Вас чекають музика, книги та подорожі, що множать усі людські емоції.

Читати більше...

2 травня 2015 року – фортепіанний концерт Валентини Турецької. Прозвучать: Axel Stordahl «I should care»; Antonio Carlos Jobim «Desafinado»; Hoagy Carmichael «Georgia on my mind»; Pistol Annies «Lemon drop»; George Shearing «Lullaby of birdland»; Lionel Humpton «Midnight sun’; Duke Ellington «Night train»; Will Hudson «Moonglow»; Roberto Menescal «O Barquinho»; Duke Ellington «Sofisticated lady»; Bobby Hebb «Sunny»; Benny Golson «Whisper not».

Читати більше...

1-3 травня 2015 року – День батяра у Львові. Це відтворення тієї історії міста, де панує справжній вир галицьких веселощів і забав.  Адже львівський батяр – ще той дотепник, зірвиголова та справжній підкорювач жіночих сердець.

Читати більше...

1-3 травня 2015 року – виставка плакатів Ганни Данчишин «Комедія». В експозиції – дев’ять робіт, які є образними варіаціями на теми шедевру Данте Аліг’єрі – «Божественної комедії».

Читати більше...

1-3 травня 2015 року – виставка живопису Петра Сипняка «Солодкі дівчата». Полотна об’єднані головними героїнями сюжетів, що розгортаються на вулицях Львова. У середмісті часто можна зустріти дівчат у вишуканих сукнях, які пригощають львів’ян і гостей міста солодощами та посмішками. Як раз ці живописні фігури надихнули Петра Сипняка створити серію картин.

Читати більше...

1-3 травня 2015 року – фестиваль «Meditarraneo. Дні Хорватської культури».  У Львові пройдуть Дні хорватської культури, що познайомлять львів’ян і гостей міста з мистецтвом, культурою, національною кухнею, музикою, кіно та туристичним потенціалом Хорватії.

Читати більше...

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.