bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

22 травня у всьому світі будуть посаджені дерева
20.05.2009

Посадка дерев – практичний спосіб поліпшити міжнародну екологічну освіту. Це з’єднує дітей в усьому світі, щоб зосередитися на екологічних проблемах. Що більше, це сприяє екологізації світової освіти і збільшує розуміння школярами важливості лісів у глобальному масштабі.

Спершу акція почнеться з Океанії, а далі, за ходом сонця до неї приєднаються Азія, Африка і Європа. Через якийсь час закипить робота лопатами у Північній та Південній Америці. І останньою областю, що буде брати участь, будуть Острова Самоа. Світ зробить чудовий крок до більш екологічного способу життя.

У Білій Церкві діти з інвалідністю – вихованці Дитячого оздоровчого центру «Шанс» о 10.30 посадять три дерева разом із всесвітньо відомими музикантами: експертом Нобелівського концерту Михаілом Казініком (Стокгольм) і талановитим українським піаністом Олексієм Ботвіновим.

День посадки дерев для сталого розвитку призначений Eno virtual school на 22-ого травня 2009 Цей же день був оголошений ООН як день біологічної різноманітності. Перша така подія відбулась 2004 року і отримала подальший розвиток. Наприклад, минулого року діти 2000 шкіл з 122 країн заразом за один день посадили 300 000 дерев, властивих певній екосистемі.

ENO організовує посадку дерев двічі на рік: 22-ого травня і 21-ого вересня. Акція буде документована, а інформація поширена через ENO Environment Online virtual school.

Місце, де дерева будуть посаджені:
м. Біла Церква Київської обл, Дитячий оздоровчий центр «Шанс», вул. Східна, 34, 09108

Відвідайте вебсайт www.enotreeday.net за додатковою інформацією, фото і відео про подію.

Контакти

  • Валерій Панько
  • Білоцерківське міське Товариство дітей-інвалідів та їх батьків «Аюрведа»
  • [email protected]
  • 8 (04463) 9-63-89
  • 8 (067) 898-79-60

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.