bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стратегія розвитку перевіряється підтримкою запоріжців
18.05.2009

Стратегія регіонального розвитку Запорізької області до 2015 року продовжує втілюватися у конкретні кроки, спрямовані на її реалізацію.

Йдеться про один із важливих напрямків Стратегії – маркетингову підтримку місцевого товаровиробника, який знайшов втілення у проекті «Купуй запорізьке». В Запоріжжі відбулася офіційна презентація першого магазину – «Лік», який підтримав це починання і став першим із крамниць, у якій представлені товари запорізьких товаровиробників, що приєдналися до проекту, цінники яких марковані відповідним знаком.

Ухвалена в червні 2008 року, Стратегія регіонального розвитку Запорізької області до 2015 року не тільки не зупинилася через економічну та фінансову кризу, а навпаки – стала тим інструментом, який допомагає регіону пережити нелегкі часи.

Це, стосується і проекту «Купуй запорізьке», мета якого полягає в допомозі місцевим товаровиробникам у популяризації власної продукції серед споживачів. Щирою та відвертою була подяка заступника губернатора Олександра Сіна на адресу проекту регіонального партнерства Канада – Україна «Регіональне врядування та розвиток» в цілому та запорізького офісу проекту зокрема. Адже завдяки підтримці проекту стало можливим створення самої Стратегії розвитку області, в ході організованого канадською стороною навчання з проектного менеджменту, поруч з рядом інших цікавих ідей, був розроблений і сам проект «Купуй запорізьке», а експерти запорізького офісу, за словами Олександра Сіна, надали значну допомогу у його розробці та доопрацюванні. Хоча і «спочивати на лаврах» поки що, звичайно, зарано.

Ефективність розробленого проекту має бути доведена його реалізаторами. Олександр Сін попросив підприємців через місяць надати інформацію, як відбилася на продажі запроваджена акція, чи вдалося збільшити обсяги реалізації товарів місцевого товаровиробника, а отже чи знайшов один із напрямків реалізації Стратегії підтримку серед запоріжців.

У будь-якому разі важливим є те, що на шляху до реалізації Стратегія регіонального розвитку області зроблений ще один важливий крок. Як переконані ініціатори проекту, це тільки початок і підприємств під брендом «Купуй запорізьке» стане значно більше, як тільки вони побачать позитивний ефект від об’єднання.

Проект «Купуй запорізьке» здійснюється в рамках проекту партнерства Канада – Україна «Регіональне врядування та розвиток», що реалізується за підтримки Канадського інституту урбаністики.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.