bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акція «Зробимо Україну чистою – 2015»! Let’s do it, Ukraine!
07.04.2015

Запрошуємо приєднатись до нашого проекту та всіляко сприяти його реалізації (інформаційна підтримка, участь компанії у прибиранні, брендовані подарунки для волонтерів, тощо).

Цього року ми проводимо п’яту ювілейну акцію «Зробимо Україну чистою! - 2015».

Команда ГО «Let’s Do It, Ukraine!» протягом півроку щодня готує проведення наймасштабнішого прибирання країни, яке відбудеться 25 квітня 2015 року.

Наша команда організувала ряд заходів в рамках підготовки акції, а саме: 19 робочих нарад в областях та круглий стіл на тему «Об’єднання державного сектору, громадськості та бізнесу з метою вирішення екологічних проблем України». Також команда прийняла участь в міжнародній щорічній конференції Clean World Conference 2015.

ГО «Let’s Do It, Ukraine!» — єдиний офіційний представник міжнародного проекту «Let’s Do It, World!», згідно документу http://letsdoitukraine.org/wp-content/uploads/2015/03/pro-organizaciu-lyst-vidi-Lets-do-it-Foundation.pdf та інформації на офіційному міжнародному сайті http://www.letsdoitworld.org/country/ukraine

Акцію «Зробимо Україну чистою! - 2015» проводить молодіжний рух «Let’s Do It, Ukraine!». Це частина міжнародного проекту «Let’s Do It, World!», який об’єднав вже 112 країн для того, щоб піклуватися про екологію нашої планети. Це щорічна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку. Акція в Україні кожного року об’єднує біля чверті мільйона українців і волонтерів, які в один день і в один час в рамках еко-фесту виходять разом на прибирання. Всеукраїнській екологічний фестиваль відбудеться 25 квітня по всій території України з 10.00 до 15.00.

Офіційні джерела проекту:

http://letsdoitukraine.org/

https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco

http://vk.com/letsdoitukraineeco

Дякуємо за Вашу участь у проекті!

Хай небо буде мирним, а Україна – чистою!

Контакти

  • http://letsdoitukraine.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.