bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фотовиставка «Аутизм. Погляд зсередини»
01.04.2015

З 2 по 8 квітня у приміщенні піцерії Bocconcino, що знаходиться на другому поверсі торгового центру Ocean plaza, відбудеться фотовиставка «Аутизм. Погляд зсередини», присвячена Дню поширення інформації про проблеми аутизму. Дату 2 квітня було встановлено резолюцією Генеральної асамблеї ООН від 21 січня 2008 року з метою підкреслення необхідності допомагати людям з цим невиліковним розладом, а також підвищення рівня їх життя. Цього дня спеціалізовані державні та громадські організації у всьому світі проводять різноманітні заходи, акції, лекції тощо для інформування громадськості про аутизм.

В експозиції  представлено 36 робіт чотирьох жінок – Світлани Дідух-Романенко, Вікторії Беспалько, Любові Морозової та Анни Казки. Всі вони не є професійними фотографами, але діляться власними фотографіями своїх дітей, аби продемонструвати, що це звичайні діти з власним неповторним внутрішнім світом, зі своїми радощами і жалями. Ці діти живуть серед нас і вони потребують не співчуття, а підтримки і розуміння оточуючих.

Ініціатор цієї виставки Світлана Дідух-Романенко говорить:

«Є речі, до яких життя тебе не готує. Звісно, то тільки в когось знаходять невиліковні хвороби, раптово помирають близькі, горить будинок etc. Чи народжується особлива дитина. З тобою такого не станеться. Особливо коли тобі тільки 20 and something, а все життя, тільки щасливе і безхмарне, попереду.

А життя навіть найдорожчі дари іноді підносить на розпеченій тарілці. Щоб дати тобі можливість збагнути, що у цьому світі має справжню цінність.

Я теж одного дня опинилася по той бік паркану з розпеченою тарілкою в руках. І треба було чимало часу, щоб зрозуміти, що вона золота.

Ігор навчив мене дуже багатьом речам. У першу чергу – терпінню і толерантності. Мій найбільший страх – як він житиме, такий нехитрий і неземний, коли мене не стане. Але у мене, сподіваюся, ще є час щось змінити. І не тільки в мене.

Не будьте байдужими. Бо якщо цей безглуздий світ щось і врятує, то лише любов і доброта».

Відкриття виставки відбудеться 2 квітня о 17.00 у піцерії Bocconcino. Графік роботи – щодня з 10.00 до 22.00.

Фотовиставка відбудеться за підтримки БО «Школа-сходинки».

Контакти

  • Наталія Андрєєва
  • тел. 067 466 04 37
  • Любов Морозова
  • тел. 0679942891

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.