bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: кінопокази, музичне мистецтво, літературно-музичний вечір, художній пленер
27.03.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Львові. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!

Київ

27 березня 2015 року – кінопоказ «Гадюка» у межах проекту «Героїчний Make-up». Жінка, представниця «буржуазного» класу, потрапляє у вир революції, буремні події змінюють як її саму, так і навколишню дійсність. Тепер перед нею постає непроста задача – знайти своє місце в пореволюційній дійсності і навчитися жити у мирний час.

Читати більше...

27 березня 2015 року – дискусія за участю Андрія Бондаря і Вахтанга Кебуладзе з приводу книжки польської дослідниці Марти Студенної-Скрукви. Сепаратизм вона розглядається як критичний до суспільно-культурної реальності України дискурс, в якому актуалізується певна форма бунту російськомовних українців. Вхід вільний.

Читати більше...

27 березня 2015 року – лекція про Джонатана Літтеля. Його «Благоволительки» – це громоподібний тріумф товщиною майже у тисячу сторінок, що отримав Гонкурівську премію. Лекцію читатиме Євген Стасіневич – літературознавець, літературний оглядач INSIDER. Вхід вільний.

Читати більше...

27 березня 2015 року – Comma party. інтернет-журнал про музику та культуру «Comma» відзначає першу річницю. З такого приводу редакція збирає друзів і читачів в XOXO Bar. Вхід вільний.

Читати більше...

27-29 березня 2015 року – Globus beauty week. У програмі лекції, майстер-класи, консультації, діагностичні програми від провідних майстрів і торгових марок.

Читати більше…

28-29 березня 2015 року – тиждень україно-литовської дружби. У межах події українці зможуть скуштувати страви литовської кухні, подивитися литовське кіно, навчитися танцювати литовський танець клумпакоіс, взяти участь у рекорді з поїдання литовського торта шакотіса. Вхід вільний.

Читати більше...

29 березня 2015 року – лекцію під назвою «Маніпуляції у світі мистецтва. Історія підробок» та перегляд фільму «Мистецтво та ремесло» у межах спільної програми DOCU/АRT. Після лекції відбудеться перегляд фільму, cтрічка розповідає історію Марка Ландіса, якого назвали одним із найбільш плідних фальсифікаторів витворів мистецтва в історії США. Вхід вільний.

Читати більше...

Львів

27 березня 2015 року –літературно-музичний вечір Олени Баркової «Говорити...», який проходитиме у кав’ярні «Штука». Гітарний супровід Романії Мілян. Атмосферні читання Олени Баркової.

Читати більше...

27-29 березня 2015 року – Lviv Fashion Week. Дизайнери представлять колекції осінь-зима 2015 у форматі показів основного розкладу, презентацій LeBox, показів OFF Schedule та шоуруму. На деякі покази вхід вільний.

Читати більше...

28-29 березня 2015 року – фестиваль музичного мистецтва «Академія». На відкритті фестивалю прозвучать твори видатних українських сучасних композиторів, знаних далеко за межами країни. Також у програмі фестивалю перлини світової та української класики.

Читати більше…

29 березня 2015 року – весняний розпродаж «Книги за життя». У програмі свята – благодійний буккросинг, поетичні читання, майстер-класи для дітей та дорослих нон-стоп. Усі ваші подарунки воякам ми передамо напередодні Великодня. Вхід вільний.

Читати більше…

29 березня 2015 року – художній пленер «Lviv Seasons» на пл. Ринок. На очах львів’ян художники малюватимуть пейзажі та змагатимуться за грошові призи. Метою події є залучити та мотивувати творчу молодь до активної участі в мистецькому процесі та створенні культурного середовища в різних локаціях Львова.

Читати більше...

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.