bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Анкета для ІТ компаній щодо працевлаштування людей з інвалідністю
24.03.2015

Фонд Східна Європа в партнерстві з Благодійним фондом розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК» реалізує проект «Кожен має право на працю: партнерство для покращення можливостей працевлаштування людей з інвалідністю». Проект виконується за фінансової підтримки британської благодійної організації «Всесвітня єврейська допомога» (WorldJewish Relief).

Метою дворічного проекту є сприяння працевлаштуванню в сфері інформаційних технологій та покращенню матеріальних можливостей людей з особливими потребами. Основний фокус проекту зосереджено на таких потребах беніцифіарів, як: брак можливостей для дистанційної освіти, упередження з боку роботодавців, необхідність підвищення якості та спектру надання послуг з працевлаштування для людей з інвалідністю серед організацій та державних інституцій, що опікуються людьми з особливими потребами.

В рамках проекту було розроблено дистанційні курси з таких ІТ спеціальностей, як: комп’ютерна грамотність, HTML, CSS, Python, PHP, SQLite, Java SE. Пілотна група з 90 людей з особливими потребами зі всієї України вже розпочала навчання.

Ми розуміємо, що навчання пілотної групи - це лише частина успіху. Нам важливо збільшити шанси людей з інвалідністю знайти гідну роботу. Тому ми залучаємо до співпраці як державні інституції, що опікуються людьми з особливими потребами, так і компанії, які потенційно можуть працевлаштовувати нашу цільову групу.

Зараз нам вкрай важливо почути думку роботодавців ІТ сфери, щоб оцінити зацікавленість роботодавців у працевлаштуванні людей з особливими потребами, існуючі перепони та стереотипи, та краще зрозуміти, на які саме аспекти нам варто звернути увагу в рамках нашого проекту.

Будемо щиро вдячні за заповнення даної анкети до 2 квітня 2015 р. Анкета знаходиться за посиланням: http://goo.gl/forms/ZCpW9hChCI.

Цим Ви допоможете нам у реалізації проекту та у створенні рівних можливостей для працевлаштування людей з особливими потребами. 

Детальніше про проект за посиланням: http://bit.ly/1IoYzjG. 

Контакти

  • www.eef.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.